۲۴ آذر ۱۴۰۴، ۹:۰۷

هوای ۱۶ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی

هوای ۱۶ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی

اهواز – بر اساس داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، کیفیت هوا در ۱۶ شهر خوزستان صبح امروز در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها (قرمز) و ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، ۹ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌های سنی و ۷ شهر دیگر در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

در این مدت شاخص کیفیت هوا (AQI) در شهر آبادان ۱۶۲، خرمشهر ۱۵۵، بندر ماهشهر، سوسنگرد و هویزه ۱۵۳، اهواز، دزفول و کوت عبدالله ۱۵۲ و شوشتر ۱۵۱ ثبت شده که نشان‌دهنده وضعیت قرمز و ناسالم هوا برای همه گروه‌های سنی است.

همچنین شاخص کیفی هوا در شهرهای لالی ۱۴۱، اندیمشک ۱۳۱، شادگان ۱۲۶، بهبهان و ملاثانی ۱۲۳، آغاجاری ۱۲۲ و شوش ۱۲۱ AQI گزارش شده که بیانگر وضعیت نارنجی و آلودگی هوا برای گروه‌های حساس از جمله کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی است.

بر اساس این گزارش، طی این مدت کیفیت هوا در شهرهای هفتکل ۹۵، باغملک ۸۶، رامشیر ۷۸، رامهرمز ۶۵ و مسجدسلیمان ۵۸ AQI بوده که در محدوده قابل قبول و سالم قرار دارد.

کد مطلب 6689578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha