۲۰ دی ۱۴۰۴، ۱۹:۲۶

هشدار مقامات قضایی و انتظامی؛

اغتشاشگران عامل رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند؛ امنیت خط قرمز است

اغتشاشگران عامل رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند؛ امنیت خط قرمز است

مقامات قضایی و فراجا با اشاره به اینکه اغتشاشگران عاملان رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند، اعلام کرده‌اند که خط قرمز آنها امنیت مردم است و با آشوبگران بدون مماشات برخورد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتشار فراخوان اغتشاش ضد ایرانی از سوی رسانه‌های معاند و مردمی نما برخی از هموطنان و نیروهای حافظ امنیت مردم در شهرهای مختلف جان خود را از دست داده و شهید شده‌اند.

پیگیری‌ها و دیده‌ها حاکی از آن است که در تهران و برخی شهرها این آشوبگران از سلاح گرم و کلاشینکف و کلت و… به صورت شلیک مستقیم به مردم استفاده کرده‌اند.

۶۰ بانک و ۵۰ خودروی آتش‌نشانی فقط در تهران آسیب دیده و برخی از مراکز درمانی خسارت دیده و حمل و نقل عمومی هم از گزند رفتار وحشیانه اغتشاشگران در امان نمانده است.

اغتشاشگران عامل رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند؛ امینت خط قرمز است

مجازات عناصر آشوبگر و اغتشاشگر قاطعانه و بدون ارفاق است

در همین راستا پس از اغتشاشات پنجشنبه شب و عملیات تروریستی گروهی مردم نما و ضد ایرانی و شهادت دادستان اسفراین و تعدادی از نیروهای انتظامی، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در پیامی شهادت دادستان و تعدادی از نیروهای جان برکف انتظامی و حافظان امنیت شهرستان اسفراین را تبریک و تسلیت گفت.

رئیس قوه قضائیه گفت: باب شهادت همچنان در قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران باز است اینجانب شهادت برادر عزیزمان علی اکبر حسین زاده دادستان عمومی و انقلاب اسفراین را که شامگاه ۱۸ دی ماه به منظور نظارت میدانی در راستای فراهم کردن امنیت مردم همراه با تعدادی از نیروهای جان بر کف انتظامی و حافظان امنیت در خیابان‌ها حاضر شده بود و سرانجام به دست اوباش و آشوبگران به شهادت رسید خدمت خانواده بستگان و همچنین همکاران اداری و قضائی ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

اژه ای افزود: بدون تردید آشوبگران و اغتشاشگرانی که با اقدامات خود آسایش و امنیت مردم را سلب کرده و موجب داغدار شدن تعدادی از خانواده‌ها طی مدت اخیر شده اند خیلی زود نتیجه اعمال خود را خواهند دید.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: ما پیش از این نیز درباره آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، اتمام حجت و تاکید کرده بودیم که با توجه به دندان تیز کردن دشمنان خارجی نسبت به وقایع ایران عزیزمان، مجازات عناصر آشوبگر و اغتشاشگر در این دوره قاطعانه، حداکثری و بدون هیچ‌گونه ارفاق قانونی خواهد بود.

خط قرمز دستگاه قضائی امنیت مردم است

پس از بیانات رئیس دستگاه قضا، علی صالحی دادستان تهران درباره اغتشاشات و تخریبگرها گفت: عده‌ای اغتشاشگر آشوبگر و مزدور دیشب در تهران نسبت به اموال عمومی و خصوصی تعرضاتی داشتند و اموال عمومی و غیرعمومی را آتش زدند و تخریب‌های زیادی را به وجود آوردند.

وی با بیان اینکه این افراد خودروهای امدادرسانی مساجد و اتوبوس‌ها را آتش زدند گفت: دستگاه قضائی هیچ مماشاتی با این افراد نمی‌کند چرا که خط قرمز دستگاه قضائی امنیت مردم است و در کنار ضابطین و با حمایت آنها این افراد را سر جای خود می‌نشاند.

صالحی با بیان اینکه برخورد با این افراد قاطع سریع قانونی و بازدارنده خواهد بود افرادی که با تخریب و آتش زدن اموال عمومی و با درگیری و تمرد با مأموریت حافظ امنیت چه با سلاح سرد و چه سلاح گرم ایستادند بدانند که اتهامشان محاربه است.

دادستان تهران با تاکید بر اینکه طبق قانون و با قاطعیت با این افراد برخورد می‌کنیم گفت: به خانواده‌ها توصیه می‌کنم فرزندان خود را مدیریت کنند زیرا مزدوران در حال کشته سازی هستند.

وی در پایان گفت: هر کسی که در این تجمعات شرکت کند در زمین دشمن حرکت کرده و در راستای حرکت دشمن حرکت کرده است و در سریع‌ترین زمان ممکن با این افراد برخورد می‌کنیم.

همچنین حجت الاسلام موحدی آزاد، دادستان کل کشور نیز پس از اغتشاشات پنجشنبه شب در کشور و این حملات ضد ایرانی در نامه‌ای خطاب به دادستان‌های سراسر کشور نوشت: پروند افراد دستگیرشده در جریان اغتشاشات با تعیین شعب ویژه به‌صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت و با رعایت عدل و انصاف قضائی رسیدگی شود و پس از صدور کیفرخواست به دادگاه معرفی شوند.

اغتشاش‌گران محرکین و تروریست‌ها اعمال رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند

وی نوشته است: اغتشاش‌گران، تخریب‌گران، محرکین و تروریست‌ها اعمال رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند و تعقیب و مجازات آنان باید بدون هرگونه ارفاق و اغماض و طبق قانون انجام شود.

براساس دستور دادستان کل کشور تمامی عوامل دخیل در جرایم، اعم از مباشرین، محرکین، عوامل داخلی و خارجی و حتی شبکه‌های اجتماعی معاند تحت تعقیب قرار گیرند.

هشدار و توصیه فراجا

فراجا نیز در اطلاعیه‌ای خواستار مراقبت بیشتر خانواده‌ها از جوانان و نوجوانان با توجه به تشکیل این گروهک‌های تروریستی شد.

سردار سعید منتظر المهدی، سخنگوی پلیس نیز از به شهادت رسیدن عده‌ای از نیروهای انتظامی و جان باختن عده‌ای مردم بی گناه خبر داد و گفت: در این حین عده‌ای این اغتشاش گران مردم نما به هلاکت رسیدند و تعدادی هم دستگیر شدند که اعترافات آنها به زودی منتشر خواهد شد.

برخورد قاطع فراجا با اغتشاش گران

همچنین فراجا در پیامکی سراسری و برای دومین بار به شهروندان اعلام کرد: با توجه به حضور گروهک‌های تروریستی و افراد مسلح در برخی تجمعات دیشب و طراحی آن‌ها برای کشته‌سازی و تصمیم قاطع مبنی بر عدم مماشات، و برخورد قاطع با اغتشاش گران به خانواده‌ها اکیداً توصیه می‌شود که از جوانان و نوجوانان خود مراقبت کنند.

کد خبر 6718650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Yre ۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      37 39
      باید خسارت این کارها هم از جیب اغتشاشگران پرداخت شود.
      • ایرانی ۰۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
        3 0
        خب باید دستگیر شن؟؟خیلی زیادن کل کشورو ریختن بهم
    • مریم سادات ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      62 40
      مرگ بر اغتشاشگر خائن
    • محسن ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      41 50
      این بار به هیچ وجهی نباید نسبت به این مزدوران نرمش نشان داد چون پا رو از حد فراتر گذاشتند، اینها یک مشت سلطنت طلب متوهمند که فکر میکنند با آتش زدن اموال مردم رژیم عوض می‌شود و می‌توانند پیرشاه مفلوک بی غیرت را به تخت سلطنت بنشانند
    • نمازی ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      36 40
      جوانان مردم ایران فریب تصمیمات خطر ناک عوامل سیا موساد انگلیس آمریکا اسراییل فرانسه ها تله مرگ درست کردن برای شما جنگ داخلی بدتر از جنگ داخلی میباشد انشاالله بابصریت تفکر فریب آقایان خارج نشین را نخوریم
    • علی ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      25 8
      اقا تو خدااینترنت را وصل کنید من پژوهشگرم منتظر تعداد زیادی ایمیل حتی فرصت نکردم اطلاع بدم حایی که من اینترنتم قطع شده نمیدونید چه تعداد زیادی از افراد زندکیشون بدون اینترنت کلا از بین میره لاقل یک ساعت در روز وصل کنید
    • مسعود ۲۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      14 21
      لعنت بر کسانی که متوهمند. لعنت بر کسانی که با حماقت نظم کشور را برهم‌ میزنند. مشتی وحشی احمق که تنها ملاک سنجششان از شرایط، شبکه حرامزاده اینترنشنال است. احمقهایی که منتظرند حرامی هایی مثل نتانیاهو و ترامپ بیایند و نجاتشان دهند.
    • ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      20 5
      پیامکا کی وصل میشه کد تایید برام نمیاد زندگیم مونده بابا چرا تصمیم میگیرین خبر نمیدین احترام بخوره تو سرمون، دو دقیقه قبلش حداقل بگین آدم یه خاکی تو سرش بریزه تو روز یه چند ساعت اصلا اول صبح بذارین باز باشه آدم کارش رو بکنه
    • یه جوون ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      34 10
      با اغتشاش مخالفیم.. اما اعتراضمون سر جاشه..
    • سید مصطفی ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      2 0
      اعتراض حق ملت هست. بخاطر ۲۰۰ نفر اینترت و تلفن ها قطع بشه؟
    • مسعود کرباسی ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      10 6
      باشه، ممنون خبر دادی
    • mel ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      3 0
      لطفا و خواهشا تا فردا اینترنت را وصل کنید بخدا تمام کارهایمان عقب افتاده.اینترنت باید وصل باشه چون نه تنها مفید نیست بلکه برای کشور خطر داره. وقتی هیچ سرگرمی و اینترنتی نباشه همه مردم و معترضین میریزن بیرون بدتر میشه!الان ۴ روزه که نت قطعه ولی مردم بیشتر و بیشتر میریزن تو خیابونا و اغتشاش و آشوب میکنن.فقط افرادی که کسب و کارشان یا درس خواندن شان ارتباط به اینترنت دارد مختل می شوند .بنده یک پشت کنکور دکتری هستم و از اون روز نتونستم مطالعه و تحقیق کنم.لطفا اینترنت را وصل کنید. ما چه گناهی کردیم؟
    • .. ۰۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      5 1
      اقا اینترنتها رو وصل کنید، کسب و کارمون انلاین هست، از نون دراوردن افتادیم. پیامکها بسته، نه کدی میره میاد، نه برنامه بانکی باز میشه. وصل کنید از کارهای دانشگاهی و درس و زندگی افتادیم. به خدا که این درست نیست !
    • ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      6 1
      مگر جایی برای اعتراض مسالمت آمیز گذاشته بودید برای ما!؟
    • عمو ۰۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      2 0
      اگر دستم به یکی از این داعشی های فارسی زبان میرسید منتظر دادگاه و مادگاه نمیموندم خدا لعنتتون کنه که نه به پیر و جوون رحم می کنید نه به زن و بچه کثافتا معلوم نیست چه زهرماری میزنند یا میکشن که عقلشون کلّا میپره
    • رضا ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      0 0
      خیلی تاثیر گزار بود
    • ۰۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      0 1
      وقتی هنوز اجازه داده میشه اغتشاشگرها بیان تو خیابون و هر چیزی رو می‌خوان آتش بززن وبه سلامت برگردن، چرا تهدید میکنید؟ تهدید یعنی طرف باور کنه اگر اومد خیابون، باید شانس بیاره که برگرده خونه، نه اینکه بگن فلانی بد شانسی آورد گرفتنش. الان این اتفاق نیافتاده و ماجرا فعلا ادامه خواهد داشت.
    • ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      0 1
      به سگ های هار آشوبگر بگید: یه هفته هست کارم و دفاع پایان نامم خوابیده اگه دست من بود همتون رو میفرستادم به درک اسفل. شما فهم ندارید. شعور ندارید. چی میفهمید دو روز بعد یعنی چی. تمبانتون رو وصل کردید به مزخرفات اینستا و احساس میکنید کسی شدید. لعنت بهتون. نابود بشید