مرتضی صفری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رونق سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ هتل در استان در حال است که دو هتل ۵ ستاره تا پایان سال به بهره برداری میرسد.
وی تختهای اقامتی فعال در استان را ۶ هزار و ۸۵۰ تخت عنوان کرد و گفت: با اتمام هتلهای در دست احداث این تعداد به ۸ هزار و ۸۵۰ تخت میرسد.
صفری از کلنگ زنی و یا افتتاح ۶ همت پروژه گردشگری در استان تا پایان سال جاری نیز خبر داد و گفت: سرمایهگذاری در زمینه احداث واحدهای اقامتی، بومگردیها، مجتمعهای گردشگری و تفریحی، و پروژههای تفریحی و آبی در پشت سدهای استان و … از جمله فرصتهای سرمایهگذاری آذربایجان غربی هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی ادامه داد: از ۵۶ پروژه سرمایهگذاری در حال اجرا توسط بخش خصوصی، ۱۳ مورد مربوط به احداث هتل است.
صفری عنوان کرد: آذربایجان غربی یک هزار و ۸۶۶ اثر ثبت ملی و ۶ اثر ثبت جهانی دارد و در کنار آن، چندین پرونده از جمله پرونده مسجد جامع ارومیه و روستای حسنلو نقده نیز برای ثبت جهانی در دست پیگیری است که امیدواریم با ثبت این دو اثر، تعداد آثار جهانی آذربایجان غربی افزایش یابد.


نظر شما