۲۶ دی ۱۴۰۴، ۱۵:۲۷

دری: حذف هرگونه فساد از لایه‌های مختلف مدیریتی کشور ضروری است

دری: حذف هرگونه فساد از لایه‌های مختلف مدیریتی کشور ضروری است

اراک-امام جمعه اراک گفت: مسئولان باید یا بهره گیری از تمام ظرفیت ضمن خدمت رسانی به مردم، هر گونه فساد را از لایه‌های مدیریتی کشور حذف و با متخلفان با قاطعیت برخورد شود.

به گزارش خبرنگارمهر، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اراک ضمن محکوم کردن وقایع تروریستی اخیر، اظهار کرد: بدون تردید چنانچه تقوا باشد خون بی‌گناه بر زمین ریخته نمی‌شود و شاهد جنایت و خونریزی نخواهیم بود همچنین اماکن مختلف به آتش کشیده نمی‌شود.

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه برخی از افراد لیدر و وابسته با جریان‌های هدایت‌کننده خارج از کشور هستند که با این افراد باید با قاطعیت برخورد شود، افزود: شرایط کنونی ایران اسلامی قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست چرا که شاهد یشرفت‌ها مختلفی در تمامی بخش‌های عمرانی، راهسازی، آموزش و بهداشت و درمان هستیم.

وی با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: شمار زیادی از مردم مظلوم غزه در زمان آتش بس کشته شدند و این نشان می‌دهد که رژیم کودک‌کش صهیونیستی قابل اعتماد نیست و به تعهد خودشان در زمان آتش بس هم پایبند نیست.

دری نجف آبادی افزود: جمهوری اسلامی حتی در برابر کفر، شرک و نفاق دعوت به عدالت، به برابری و برادری می‌کند و توصیه به رفتار با انصاف، اخوت و آدم نکشتن و اجتناب از ظلم دارد.

وی ادامه داد: دشمنان ایران، پایان دهه ۱۳۰۰ جمعیت ۱۸ میلیونی را به ۱۲ میلیون رساندند و رضا خان را بر ایران مسلط کردند و خیانت های بسیاری انجام داد.

امام جمعه اراک با اشاره به خسارت روزهای گذشته به مکان‌هایی از جمله مصلی، مساجد، کتابخانه‌ها و مبلمان شهری، عنوان کرد: دشمنان همواره به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند بنابراین مردم باید هوشیاری خود را در مقابل توطئه‌های دشمن افزایش دهند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: دشمنان برای کشور آشوب و جنایت برنامه‌ریزی کرده بودند که به اهداف خود دست پیدا کنند و حتی اعلام کرده بودند تا یک میلیون نفر کشته در ایران هم مانعی ندارد بنابراین آنها قصدی جز کشتار و نابودی جمهوری اسلامی ندارند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی گفت: زمانی سردمداران این کشور دزد بودند و امروز پاکان و شایستگان بر کشور حکمرانی می‌کنند بنابراین همه مدیران در هر جایگاهی باید با بهره گیری از همه ظرفیت ضمن خدمت رسانی به مردم برای رفع نواقص تلاش کنند و هرنوع فساد باید از لایه‌های مدیریتی کشور حذف و با متخلفان با قاطعیت برخورد شود.

کد خبر 6722861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha