۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۲:۲۶

شهادت ۴ دانشجوی علمی کاربردی به دست مزدوران آمریکایی صهیونیستی

شهادت ۴ دانشجوی علمی کاربردی به دست مزدوران آمریکایی صهیونیستی

چهار دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط مزدوران و تروریست‌های آمریکایی صهیونیستی به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: چهار نفر از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در جریان نا آرامی های اخیر در کشور توسط مزدوران و تروریست های آمریکایی صهیونی به شهادت رسیدند.

ابوالفضل سبکتکین ریزی، محمدجواد بخشیان، محمد قاسمی هماپور و سعید کورانی در جریان این اغتشاشات به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی شهادت این شهیدان سرافراز را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و خانواده معظم ایشان تبریک و تسلیت گفته و برای این شهیدان والامقام، علو درجات و برای بازماندگان شکیبایی و صبر جزیل از درگاه خداوند متعال مسألت می نماید.

کد خبر 6724890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      10 36
      لطفا به هیچ وجه بخشیده نشه مثل جریان مهسا امینی بخشیده شدن دوباره آمدن خسارت وجنایت های بسیار بدی انجام دادن هرگز هرگز بخشیده نشه