۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۵:۵۶

قمری: تمام ظرفیت‌ها برای جلب رضایت آحاد جامعه بکارگیری شود

قمری: تمام ظرفیت‌ها برای جلب رضایت آحاد جامعه بکارگیری شود

اراک – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به تأکید رهبری بر خدمت‌رسانی مضاعف به مردم، گفت: ارائه خدمت به مردم، تکلیف شرعی و قانونی است و کوتاهی در آن قابل پذیرش نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قمری ظهر سه‌شنبه در حاشیه آیین افتتاح نمایشگاه «بصیرت در غبار» (اقلام کشف‌شده از اغتشاشگران استان مرکزی) با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف جایگاه رهبری اظهار کرد: علاقه به رهبری در اعتقادات ملت ایران و آزادی‌خواهان جهان ریشه دارد و دشمنان با وجود توطئه‌های مختلف نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابند.

وی اظهار کرد: بر اساس تأکیدات رهبری، مدیران و مسئولان اجرایی استان موظفند تمام توان خود را برای جلب رضایت آحاد جامعه به کار گیرند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: دشمنان با تحمیل جنگ و تحریم‌های ناعادلانه تلاش کردند تا مردم را از نظام جدا کنند، اما هوشیاری و پیوند مردم با انقلاب و رهبری، مانع موفقیت آنان شد.

قمری با اشاره به رویدادهای اخیر گفت: دشمن از غفلت برخی جوانان سوءاستفاده کرده و آنان را به تخریب و آشوب فراخواند اما حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ دی پاسخی محکم به این توطئه‌ها بود.

وی برگزاری نمایشگاه اقلام کشف‌شده از آشوبگران را فرصتی برای آگاهی‌بخشیدن به نسل جوان دانست و تصریح کرد: بازدید از این نمایشگاه موجب روشنگری و تبیین حقایق برای جوانان خواهد شد.

کد خبر 6726420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha