پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۴۵

سلطانی فر به مهر خبرداد:

آغاز فعالیت حزب اعتماد ملی برای انتخابات ریاست جمهوری

آغاز فعالیت حزب اعتماد ملی برای انتخابات ریاست جمهوری

رئیس ستاد اجرایی انتخابات حزب اعتماد گفت: این حزب با اتمام انتخابات مجلس هشتم، بدون فوت وقت و با سامان دهی و اصلاحات لازم در تشکیلات ، فعالیت خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز کرد.

مسعود سلطانی فر، رئیس ستاد اجرایی انتخابات حزب اعتماد ملی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر اظهارداشت : حزب اعتماد ملی به منظور نهادینه سازی فرهنگ تحزب و افزایش تقش مردم در مشارکت های سیاسی و تعیین سرنوشت خود از هم اکنون فعالیت خود برای انتخابات ریاست جمهوری را کلید زده و مسلما همچون ائتلاف های فصلی تنها در ایام انتخابات فعالیت نخواهد کرد.

وی افزود: سازمان دهی، عضو گیری، انجام برنامه های آموزشی برای اعضاء، گسترش فعالیت های حزبی و توسعه دفاتر استانی حزب اعتماد ملی از جمله کارهایی است که در دستور کار حزب برای حضور هر چه یهتر در انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است.

هنوز نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری نداریم

سلطانی فر در خصوص احتمال اعلام آمادگی کروبی برای حضور در انتخابات دهم ریاست جمهوری نیز تصریح کرد: هنوز هیچ نامزد خاصی را مد نظر نداریم و تاکنون هیچ گونه بحثی در این خصوص از سوی حزب اعتماد ملی مطرح نشده است.

وی همچنین با اشاره پایان یافتن انتخابات مجلس هشتم، اظهارداشت: در مرحله دوم انتخابات مجلس هشتم 17 نفر از 24 نامزد معرفی شده اصلاح طلبان در شهرستان ها و یک نفر از 10 نامزد معرفی شده این طیف در تهران به مجلس هشتم راه یافتند که بر این اساس به لحاظ کمّی تعداد اعضای فراکسیون اقلیت، نسبت به مجلس هفتم افزایش یافت.

فراکسیون 53 عضوی اقلیت مجلس هشتم

این عضو ارشد حزب اعتماد ملی با بیان اینکه 35 نماینده اصلاح طلب در دور اول انتخابات و  18 نماینده این طیف در دور دوم انتخابات مجلس هشتم با رای مردم به مجلس هشتم راه یافتند، گفت: حضور 53 نامزد اصلاح طلب و 47 نامزد مستقل در مجلس هشتم که اکثر این افراد گرایش اصلاح طلبانه دارند، نشان می دهد که اصولگرایان کمتر از 190 کرسی این مجلس را تصاحب کرده اند.

به گفنه عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی دلیل در اقلیت قرار گرفتن اصلاح طلبان در مجلس هشتم این است که آنها تنها در 57 درصد کرسی های مجلس کاندیدا معرفی کرده و در 47 درصد کرسی ها فاقد نامزد یوده اند.

کد خبر 672906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha