۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۳۸

اجتماع پرشور حوزویان و مردم قم در دفاع از قرآن و ولایت آغاز شد

اجتماع پرشور حوزویان و مردم قم در دفاع از قرآن و ولایت آغاز شد

قم- اجتماع گسترده حوزویان و اقشار مختلف مردم انقلابی قم در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم و حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی در مدرسه علمیه فیضیه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اجتماع بزرگ حوزویان و اقشار مختلف مردم قم از دقایقی پیش در مدرسه علمیه فیضیه آغاز شد.

این تجمع در راستای اعلام انزجار از هتک حرمت به قرآن کریم در حوادث و اغتشاشات اخیر و همچنین حمایت قاطع از رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل گرفت و با حضور گسترده طلاب، اساتید حوزه علمیه و عموم مردم انقلابی قم همراه است.

در این مراسم، جمعی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، برخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری، اساتید برجسته حوزه، شخصیت‌های حوزوی و مسئولان استانی حضور یافتند.

همچنین شماری از بانوان قمی و طلاب خواهر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز در این اجتماع پرشور شرکت کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع انقلابی با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله لبنان و فلسطین و نیز تصاویر امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله، بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت تأکید کردند.

حاضران در این مراسم با سر دادن شعارهایی همچون مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، ملت ما بیدار است از آمریکا بیزار است، ما همه عمار توایم خامنه‌ای گوش به فرمان توایم خامنه‌ایم، راه نجات امت حمایت از ولایت و خامنه‌ای خمینی دیگر است ولایتش ولایت حیدر است، حمایت خود را از رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کرده و انزجار خود را از دشمنان اسلام و انقلاب ابراز داشتند.

تجمع‌کنندگان همچنین نسبت به سخنان توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا علیه ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب اسلامی واکنش نشان داده و این اظهارات را نشانه‌ای از عمق دشمنی استکبار جهانی با اسلام، قرآن و نظام جمهوری اسلامی دانستند.

آیت‌الله سید احمد خاتمی دقایقی دیگر در جمع حوزویان و اقشار مردم قم به ایراد سخن خواهد پرداخت.

کد خبر 6731904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • احسان ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      0 0
      لبیک یا خامنه ای