۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۵۱

هشدار روسیه به آمریکا درباره هرگونه ماجراجویی علیه ایران

هشدار روسیه به آمریکا درباره هرگونه ماجراجویی علیه ایران

سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) درباره تبعات منطقه‌ای و بین‌المللی هرگونه ماجراجویی علیه ایران هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در یک نشست مطبوعاتی گفت: هر گونه حمله احتمالی به ایران باعث بی‌ثباتی جدی در منطقه خواهد شد.

وی تصریح کرد: روسیه امیدوار است همه طرف‌ها خویشتنداری کنند و بر ‌حل مسائل از روش‌های مسالمت‌آمیز تمرکز کنند.

در شرایطی که یاوه‌گویی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه ایران ادامه دارد کارشناسان این لفاظی ها را بخشی از جنگ روانی واشنگتن برای وادار کردن جمهوری اسلامی به تسلیم در مقابل زیاده خواهی های کاخ سفید ارزیابی می کنند.

گروه های مختلف مقاومت در پاسخ به یاوه گویی های ترامپ علیه ایران اعلام کرده اند که هرگونه ماجراجویی علیه جمهوری اسلامی موجب به آتش کشیده شدن کل منطقه خواهد شد.

اعضای کنگره آمریکا ضمن مخالفت با هرگونه ماجراجویی دولت ترامپ در منطقه غرب آسیا، درباره تاثیرات این اقدامات بر قیمت انرژی و امنیت نظامیان آمریکایی هشدار داده اند.

ایران همواره اعلام کرده که خواهان صلح با همه کشورهای جهان است اما کوچکترین تعرض به خاک خود را با قدرت پاسخ می دهد.

کد خبر 6731963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      46 2
      باشه تو که خیلی به حرفات عمل میکنی
    • ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      49 4
      پوتین و ترامپ بر سر تقسیم جهان به تفاهم رسیده اند.
    • احسان ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      41 1
      دشمن دانا بلندت می کند بر زمین ت می زند نادان دوست
    • ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      40 2
      کاش میشد معنی این هشدارهای روسیه را فهمید در هر بحرانی فقط به هشدار اکتفا میکنه و بعد نظاره گر ماجرا میشه
    • ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      20 17
      ما خدارو داریم .ایشالا که بهترین هارونصیب مون کنه.وبدخواهان ما شرشون به خودشون برگرده.خدابزرگه🙏🙏🙏🙏🙏
    • هموطن ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      17 0
      روسیه مثل سازمان ملل میمونه ، فقط هشدار میده !
    • ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      4 0
      چه هشداری؟! خودشو کشت
    • ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      1 2
      مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل مرگ بر شاهزاده پهلوی کودن مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر اغتشاشگر