۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۰:۰۶

«پس از پایان هنر» در کتابفروشی‌ها/ وضعیت معاصر پایان آفرینش هنری نیست!

«پس از پایان هنر» در کتابفروشی‌ها/ وضعیت معاصر پایان آفرینش هنری نیست!

کتاب «پس از پایان هنر» که با ترجمه حسن خیاطی به فارسی منتشر شده از «پایان تاریخ هنر» سخن می‌گوید.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «پس از پایان هنر» اثر آرتور دانتو با ترجمه حسن خیاطی توسط نشر ققنوس منتشر شده است.

در پس از پایان هنر، آرتور دانتو، با اتکا بر سنت فلسفه تحلیلی و تفسیر دقیق تحولات هنر مدرن، از پایان «تاریخ هنر» به مثابه روایتی کل‌نگر و پیش‌رونده سخن می‌گوید. او معتقد است که ورود هنر به مرحله پساتاریخی- با ظهور آثاری که تمایز میان هنر و غیرهنر را به چالش می‌کشند- ضرورت بازنگری در مفاهیم بنیادینی چون بازنمایی، سبک، داوری زیبایی‌شناختی و خود ماهیت هنر را اجتناب‌ناپذیر می‌سازد.

دانتو، با تکیه بر تجربه زیسته خویش از دوران اندی وارهول و هنر مفهومی، وضعیت معاصر را نه پایان آفرینش هنری، بلکه پایان یک الگوی تاریخی خاص از فهم هنر می‌داند؛ الگویی که از یونان باستان تا دوران مدرن امتداد یافته بود.

آرتورد دانتو منتقد هنری، فیلسوف و استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا بود. او بیشتر به خاطر مدت طولانی منتقد هنری بودن برای مجله نیشن و همچنین به خاطر آثارش در حوزه فلسفه شناخته می‌شد.

ترجمه فارسی «پس از پایان هنر» که حسن خیاطی (برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی در بخش ترجمه) آن را به فارسی برگردانده در۳۵۰ صفحه با قیمت ۴۹۰ هزار تومان توسط نشر ققنوس منتشر شده است.

کد خبر 6735968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha