۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۸:۳۷

برگزاری جشن تکلیف ۵ هزار نفری دانش‌آموزان تربت‌جام

برگزاری جشن تکلیف ۵ هزار نفری دانش‌آموزان تربت‌جام

تربت جام- جشن تکلیف ۵ هزار نفری دانش‌آموزان دختر و پسر تربت‌جام با حضور مسئولان شهرستانی و جمعی از فرهنگیان، در فضای معنوی مصلی بزرگ الغدیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عادل اسدی، مدیر آموزش وپرورش تربت جام بعدازظهر سه شنبه اظهار کرد: جشن تکلیف دانش آموزان با هدف ترویج فرهنگ دینی، آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم عبودیت، نماز و مسئولیت‌های فردی و اجتماعی دوران تکلیف برگزار گردید.

مدیر آموزش وپرورش تربت جام با اشاره به برگزاری باشکوه این مراسم افزود: جشن تکلیف یکی از برنامه‌های تربیتی مهم آموزش و پرورش است که با مشارکت مدارس، اولیا و نهادهای فرهنگی برگزار می‌شود و هدف آن ایجاد خاطره‌ای ماندگار و معنوی برای دانش‌آموزان در آغاز مسیر بندگی خداوند است.

اجرای برنامه‌های فرهنگی، قرائت دعا، همخوانی سرودهای مذهبی، اجرای برنامه‌های شاد و آموزشی متناسب با سن دانش‌آموزان از جمله بخش‌های مختلف این مراسم بود که با استقبال پرشور دانش‌آموزان و خانواده‌ها همراه شد.

این جشن در فضایی سرشار از معنویت و شور کودکانه برگزار شد و به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراسم‌های جشن تکلیف در سطح شهرستان تربت‌جام، جلوه‌ای از همدلی و توجه به تربیت دینی نسل آینده را به نمایش گذاشت.

کد خبر 6739318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha