۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۴۵

اختلاف ملکی منجر به قتل در شهر بم شد؛ دستگیری سریع قاتل

اختلاف ملکی منجر به قتل در شهر بم شد؛ دستگیری سریع قاتل

بم- فرمانده انتظامی شهرستان بم از قتل یک نفر به دلیل اختلاف ملکی و دستگیری سریع قاتل در شهر بم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس احمد پور، صبح شنبه به خبرنگاران گفت: به دنبال اعلام گزارشی مبنی بر ایجاد تنش بین چند نفر به دلیل اختلاف ملکی در یکی از محله های شهرستان بم و منجر به قتل فرد میانسالی در این درگیری با ضربات متعدد به ناحیه قلب موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با اشراف اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بم عامل اصلی قتل کمتر از یک ساعت دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

وی با بیان اینکه متهم در بازجویی ها انگیزه اصلی خود را کنترل نکردن خشم در خصوص اختلاف ملکی عنوان کرد تصریح کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس بوده و پلیس با اقتدار این مسیر را ادامه خواهد داد.

کد خبر 6741638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha