۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۰۷

هلاکت سرکرده تیم تروریستی کلانتری تهرانپارس و عامل شهادت سرگرد عرب

هلاکت سرکرده تیم تروریستی کلانتری تهرانپارس و عامل شهادت سرگرد عرب

سرکرده تیم تروریستی مهاجم به کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس در جریان عملیات سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات به هلاکت رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس، صادق اشتری، سرکرده تیم تروریستی مسئول حمله به کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس و عامل شهادت سرگرد شهید ابوالفضل عرب، در عملیاتی ویژه توسط نیروهای وزارت اطلاعات شناسایی و در درگیری با سربازان گمنام امام زمان(عج) کشته شد.

شهید ابوالفضل عرب از شهرستان گالیکش از شهدای حوادث ۱۸ دی‌ماه بود که در جریان اقدام تروریستی این تیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

بر اساس گزارش‌ها، صادق اشتری پیش از انجام عملیات، توسط افسران موساد در اربیل عراق آموزش دیده و برای اجرای جنگ شهری مسلحانه آماده شده بود.

همچنین سایر اعضای این تیم تروریستی شناسایی و بازداشت شده‌اند و پرونده این شبکه تحت بررسی نهادهای امنیتی قرار دارد.

کد خبر 6743629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha