۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۱۶

فاز نخست واحد پرورش گوسفند داشتی در سلطانیه افتتاح شد

فاز نخست واحد پرورش گوسفند داشتی در سلطانیه افتتاح شد

زنجان- فاز نخست واحد پرورش گوسفند داشتی در سلطانیه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و همزمان با ایام‌الله دهه فجر ۲۰ بهمن افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاز نخست واحد پرورش گوسفند داشتی (این نژاد گوسفند برای پرورش و تولید گوشت و شیر مناسب است) در سلطانیه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و همزمان با ایام‌الله دهه فجر ۲۰ بهمن افتتاح شد.

این طرح در شهرستان سلطانیه، روستای بویین با ظرفیت ۱۵ هزار رأس کل گله و در زمینی به مساحت ۱۵۰ هزار متر مربع و با زیربنای مسقف ۲۸ هزار و ۷۸۶ متر مربع به بهره‌برداری رسید. نوع تولید این واحد شامل گوشت قرمز، شیر خام و دام اصلاح‌شده است که میزان تولید سالانه آن ۱۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۴۰ تن شیر خام و ۸ هزار رأس دام اصلاح‌ شده پیش‌بینی شده است.

میزان کل سرمایه‌گذاری این طرح ۲۶۳۲ میلیارد ریال بوده و برای ۲۵ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی ایجاد کرده است. از جمله مزایای مهم این پروژه می‌توان به تولید دام اصلاح‌شده، افزایش تولید گوشت قرمز، کاهش وابستگی به واردات و توسعه اشتغال در منطقه اشاره کرد.

در ادامه سفر یک روز وزیر جهاد کشاورزی به‌عنوان نماینده هیئت دولت که به منظور افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مهم کشاورزی و صنعتی استان زنجان انجام شد  فاز توسعه‌ای شهرک گلخانه‌ای وحدت نیز به بهره‌برداری رسید.

فاز توسعه‌ای شهرک گلخانه‌ای وحدت در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار اجرا شده و با هدف تولید محصولات باکیفیت کشاورزی از جمله خیار و کدو فعالیت خود را آغاز کرده است. ظرفیت تولید سالانه این مجموعه ۳۰۰۰ تن در سال محصول برآورد می‌شود.

میزان کل سرمایه‌گذاری این پروژه ۱۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و با راه‌اندازی آن، برای ۷۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

از مزایای مهم این طرح می‌توان به کیفیت بالای محصولات تولیدی، ارزآوری قابل توجه، افزایش بهره‌وری در منابع تولید، توسعه اشتغال محلی و ارتقای تولید محصولات گلخانه‌ای در استان زنجان اشاره کرد.

کد خبر 6744018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha