۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۵۷

سازمان بسیج اساتیدلرستان:انقلاب اسلامی مرگ حاکمیت متکی به بیگانگان بود

سازمان بسیج اساتیدلرستان:انقلاب اسلامی مرگ حاکمیت متکی به بیگانگان بود

خرم‌آباد- سازمان بسیج اساتید لرستان در بیانیه‌ای ضمن دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن اعلام کرد: انقلاب اسلامی، مرگ حاکمیت متکی به بیگانگان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت فرارسیدن ۲۲ بهمن و آغاز چهل و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سازمان بسیج اساتید استان لرستان بیانیه‌ای منتشر کرد و ضمن گرامیداشت این روز تاریخی، از مردم استان دعوت کرد تا با حضور گسترده در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب و امام راحل (ره) نشان دهند.

در این بیانیه آمده است: ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، رویدادی تاریخی و نقطه عطفی در تاریخ ایران بود که به تعبیر امام خمینی (ره) «انفجار نور» و به گفته مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) «شبیه‌ترین حادثه به معجزات انبیا» محسوب می‌شود. انقلاب اسلامی با کنار رفتن پرده‌های جهل و ستم، پایان دوران حاکمیت وابسته به بیگانگان و آغاز حکومتی مستقل و مبتنی بر اراده مردم را رقم زد.

سازمان بسیج اساتید لرستان در ادامه بیانیه خود تأکید کرده است که انقلاب اسلامی زلزله‌ای بود که بنیان‌های سلطه و ستم رژیم‌های وابسته و مردم‌ستیز را به لرزه درآورد و پیام روشنی به جهانیان داد که دوران یکه‌تازی مستبدان و بیگانگان به پایان رسیده است.

این نهاد دانشگاهی ضمن نکوداشت سالگرد پیروزی انقلاب، از همه آحاد ملت، به ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان لرستان دعوت کرد تا در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن حضور پرشور و دشمن‌شکن داشته باشند. به باور بسیج اساتید، حفظ وحدت و انسجام داخلی و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری، تنها مسیر مقابله با تهدیدات و اهداف شوم دشمنان است.

در پایان این بیانیه آمده است: «با آرزوی سیطره اسلام ناب محمدی (ص) بر پهنه گیتی و نابودی دشمنان کینه‌توز ملت ایران، امیدواریم حضور گسترده مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر تجلی اقتدار، وحدت و بصیرت ملت سرافراز ایران باشد.»

راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در خرم‌آباد از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و مسیر آن از میدان شهدا تا میدان ۲۲ بهمن تعیین شده است.

کد خبر 6745431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha