۲۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۳۳

قدردانی امام جمعه و استاندار اردبیل از حضور پرشکوه اردبیلی‌ها

قدردانی امام جمعه و استاندار اردبیل از حضور پرشکوه اردبیلی‌ها

اردبیل- امام‌جمعه و استاندار اردبیل در پیامی مشترک از حضور پرشکوه مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار اردبیل در قدردانی از حضور پرشکوه مردم عزیز استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن با صدور پیامی اعلام کردند:

بسم الله الرحمن الرحیم

حمد و سپاس بی‌کران به درگاه پروردگار منان که مردم رشید و آگاه استان مقدس اردبیل، هم‌دل و یک‌صدا با اهالی سایر استان‌های ایران اسلامی، با حضور پرشور و شعورشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ نیز عظمتی فراموش‌نشدنی آفریدند و افتخاری بزرگ رقم زدند.

گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، در حقیقت، صیانت از خون‌های پاک شهیدان سرافراز، پاسخی قاطع به دشمنان و تضمین استقلال و عزت این آب و خاک است تا در پرتو عنایات الهی و عزم و اراده ملی، پیشرفت و بالندگی روزافزون کشورمان، محقق شود.

اینک در طلیعه چهل و هشتمین بهار انقلاب، این‌جانبان با نهایت مباهات و مسرت قلبی، از حضور حماسی اهالی شریف سراسر استان در راهپیمایی امروز، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم و از درگاه خداوند سبحان می‌خواهیم عنایات و برکات خاصش را به همه ما عطا فرماید.

اللهم عجل لولیک الفرج

سیدحسن عاملی

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل

مسعود امامی یگانه

استاندار اردبیل

کد خبر 6746660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha