۲۱ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۱۴

ترخیص معتادان دارای خانواده از مراکز نگهداری به جهت پیشگیری از آسیب ها

ترخیص معتادان دارای خانواده از مراکز نگهداری به جهت پیشگیری از آسیب ها

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد: معتادان داری خانواده با رضایت خانواده ها و با حکم دادستان به منظور پیشگیری از تلفات جانی ترخیص شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین ذوالفقاری، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: این ستاد در کنار سایر دستگاه در قبال وظایف خود در این شرایط جنگی با قدرت و اقتدار در جهت خدمت رسانیدن به مردم و بیماران معتاد کوتاهی نکرده است.

وی افزود: از جمله این اقدامات را می‌توان به تأمین و اختصاص منابع مالی و پرداخت ۹۰ درصدی مطالبات مرکز نگهداری معتادان ماده ۱۶ و تبصره دو و مراکز کاهش آسیب، ترخیص بیماران معتاد دارای خانواده در سراسر کشور با رضایت و درخواست خانواده و با حکم دادستان به منظور پیشگیری از تلفات جانی در صورت حملات احتمالی موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی و تأمین و تهیه مواد غذایی به اندازه کافی نام برد.

ذوالفقاری ادامه داد: تهیه داروهای مورد نیاز بیماران اعم از داروهای تخصصی (متادون، بوپرونورفین و شربت اوپیوم) و داروهای غیر تخصصی و لوازم کمک‌های اولیه در نظر گرفته شده است.

کد مطلب 6772657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha