۱۰ فروردین ۱۴۰۵، ۱۲:۳۱

بازدید فرماندار سنندج از مناطق مورد حمله عباس‌آباد

بازدید فرماندار سنندج از مناطق مورد حمله عباس‌آباد

سنندج- فرماندار سنندج در پی حمله هوایی به محله عباس‌آباد این شهر با حضور در محل حادثه ضمن بازدید از منازل آسیب‌دیده بر تسریع در روند بازسازی و جبران خسارات وارده به شهروندان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی وقوع حمله هوایی حوالی ساعت ۴:۵۰ بامداد دوشنبه به محله عباس‌آباد سنندج، تعدادی از منازل مسکونی دچار خسارت شده و شماری از شهروندان نیز مجروح شدند.

در همین راستا، فرماندار سنندج صبح دوشنبه با حضور میدانی در محل حادثه، از نزدیک در جریان میزان خسارات واردشده به واحدهای مسکونی قرار گرفت و با ساکنان منطقه گفت‌وگو کرد.

بازدید فرماندار سنندج از مناطق مورد حمله عباس‌آباد

غریب سجادی در این بازدید با تأکید بر ضرورت تسریع در رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان موظفند با هماهنگی کامل، در کوتاه‌ترین زمان نسبت به جبران خسارات و بازسازی منازل اقدام کنند.

وی همچنین بر تداوم خدمات‌رسانی و حضور میدانی مدیران برای پیگیری مشکلات مردم تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، تیم‌های امدادی شامل هلال احمر، آتش‌نشانی و اورژانس بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شده و اقدامات لازم برای ارزیابی وضعیت و امدادرسانی به مصدومان را انجام دادند.

کد مطلب 6787096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha