پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۸:۲۶

انتقاد روسیه از اقدامات تحریک آمیز هواپیماهای ناتو بر فراز قطب شمال

انتقاد روسیه از اقدامات تحریک آمیز هواپیماهای ناتو بر فراز قطب شمال

فرمانده نیروی هوایی روسیه گفت هواپیماهای ناتو مرتبا" حملات خطرناکی را علیه بمب افکن های روسی که بر فراز اقیانوس منجمد شمالی گشت زنی می کنند، انجام می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، ژنرال الکساندر زلین گفت که طبق معمول هواپیماهای ما مرتبا" گشت زنی می کنند، هواپیماهای نیروهای گشتی ناتو و هم کشورهای دیگرعلیه هواپیماهای ما حمله حملات ایذایی انجام می دهند. هواپیماهای ناتو بطور دائم با هواپیماهای اف-15،اف-16 و اف-22 به ما بر فراز آبهای اقیانوس منجمد شمالی دست به اقدامات تحریک آمیز می زنند. آنها رزمایش های رزمی تا آستانه حمله انجام می دهند. می توانم بگویم این اقدام خیلی خوشایند نیست، حتی خطرناک هم هست. ما هم بطور طبیعی اقدامات ضد رزمایش انجام می دهیم. 

وی افزود هواپیماهای خارجی موقع رد گیری هواپیماهای روسی به هر روشی امنیت پرواز را نقض می کنند.

به گفته وی، روسیه همچنان بمب افکن های دور پرواز راهبردی خود را به ورای مرزهای خود می فرستد و این یاد آور جنگ سردی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در آگوست 2007(شهریور 1386) عنوان کرد. زلین اظهار داشت پروازهایی که مسکو عنوان کرده است، حامل سلاح هسته ای نیستند و همچنان علاوه بر دریای مدیترانه و دریای سیاه بر فراز اقیانوسهای منجمد شمالی، آرام و اطلس ادامه خواهد یافت.

 

کد خبر 680596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha