۱۷ مرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۴۷

نسل جوان در خط مقدم جنگ شناختی؛ تأکید آرامی بر جهاد تبیین در مدارس

نسل جوان در خط مقدم جنگ شناختی؛ تأکید آرامی بر جهاد تبیین در مدارس

گرمسار- امام جمعه گرمسار، نوجوانان و جوانان را در نوک پیکان جنگ شناختی دشمن دانست و بر نقش معلمان و مدارس در تقویت فکری نسل آینده‌ساز و خنثی‌سازی توطئه‌ها تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدعلیرضا آرامی ظهر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان گرمسار که در فرمانداری برگزار شد، با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران اظهار کرد: نوک پیکان جنگ شناختی دشمن، نوجوانان و جوانان هستند.

وی با اشاره به اهمیت رسالت آموزش و پرورش در شرایط کنونی و ارتباط مستقیم این نهاد با جوانان و نوجوانان، افزود: خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، رسالت معلمان و جامعه آموزشی شهرستان است.

مدارس در تقویت فرهنگی و اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند

امام جمعه گرمسار با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در برهه حساس کنونی بیان کرد: مدارس در تقویت حوزه‌های فرهنگی، روحی و اجتماعی جامعه نقش کلیدی و مهمی دارند.

آرامی با بیان اینکه آموزش و پرورش در قبال نسل جوان و آینده‌ساز ایران اسلامی رسالت خطیری بر عهده دارد، گفت: معلمان در تقویت حوزه فکری نوجوانان نقش‌آفرین هستند.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد بر روح و فکر جوانان و نوجوانان ما مستولی شود، افزود: خانواده بزرگ آموزش و پرورش در خنثی‌سازی توطئه‌ها نقش مؤثری دارد؛ بنابراین باید برای سال تحصیلی جدید، برنامه‌های تبیینی و آگاهی‌بخشی در برنامه‌ها گنجانده شود.

کد مطلب 6911152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha