۸ مهر ۱۴۰۵، ۹:۵۶

بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ - ناگویا

رستمی: جودوکار ایران به تجربه حریف کره‌ای باخت؛ امیدوار به کسب مدالیم

رستمی: جودوکار ایران به تجربه حریف کره‌ای باخت؛ امیدوار به کسب مدالیم

مربی تیم ملی جودو ایران گفت: حریف ملی پوش ایران بسیار باتجربه بود و اگر توانست در امتیاز طلایی به برتری برسد فقط به خاطر تجربه بیشترش نسبت به ابوالفضل محمودی بود.

به گزارش خبرنگار مهر از ناگویا، ایوب رستمی پس از برگزاری نخستین مبارزه جودوکار تیم ملی مردان ایران در بازی های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا گفت: حریف ابوالفضل محمودی جزو نفرات برتر دنیاست که امسال در مسابقات گرنداسلم پاریس که یکی از رویدادهای بزرگ دنیاست موفق شده بود به مدال نقره برسد و در گرندپری چین و مغولستان هم مدال کسب کرده بود. به همین خاطر بسیار پخته و باتجربه گام در تاتامی گذاشت.

وی ادامه داد: به عنوان مربی و از نگاه فنی از عملکرد محمودی بسیار راضی هستم. ملی پوش ما در امتیاز طلایی و به واسطه یک اخطار بیشتر بازنده شد هر چند که می توانستند به واسطه عملکرد بهتر محمودی یک اخطار دیگر به حریفش بدهند اما نمی خواهم در مورد مسائل داوری صحبت کنم.

مربی تیم ملی جودو ایران ادامه داد: محمودی به خاطر تجربه کمترش و شرکت نکردن در رویدادهای بین المللی و گرنداسلم ها نتوانست برنده این مبارزه باشد. همین کره ای در دور بعد هم پیروز شد و به جمع هشت نفر برتر صعود کرد.

ایوب رستمی در پایان به اشاره به مبارزات دو ملی پوش دیگر جودو ایران در بازی های آسیایی گفت: الیاس پرهیزگار روز پنجشنبه با حریف اماراتی مبارزه خواهد کرد که روسی الاصل است اما امیدوارم الیاس به پیروزی برسد. امیرعباس چوپان هم روز جمعه با جودوکاری از کامبوج مسابقه خواهد داد که امیدوارم هر دو ملی پوش ایران با خودباوری بیشتر بتوانند به مراحل بالا صعود کنند.

کد مطلب 6963274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۸
      2 0
      واقعا که رو دارید .