۱۴ مهر ۱۴۰۵، ۹:۰۸

۳۳ انشعاب غیرمجاز آب در بمپور جمع‌آوری شد

۳۳ انشعاب غیرمجاز آب در بمپور جمع‌آوری شد

بمپور- مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بمپور از شناسایی، قطع و ساماندهی ۳۳ انشعاب غیرمجاز در روستاهای فیروزآباد و چاهفتاری بخش کلاتان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یونس بامری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۳۳ فقره انشعاب غیرمجاز پس از شناسایی و بررسی در روستاهای فیروزآباد و چاهفتاری بخش کلاتان قطع شده و فرآیند تشکیل پرونده برای تبدیل این انشعابات به انشعاب مجاز در حال انجام است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بمپور افزود: ساماندهی انشعابات غیرمجاز، ضمن کمک به کاهش هدررفت آب در شبکه، زمینه توزیع عادلانه‌تر آب را فراهم کرده و از تضییع حقوق مشترکانی که به‌صورت قانونی از شبکه آب استفاده می‌کنند، جلوگیری خواهد کرد.

وی تأکید کرد: صیانت از منابع آبی و حفظ حقوق مشترکان از اولویت‌های آبفا است و شناسایی و ساماندهی انشعابات غیرمجاز نیز در همین مسیر دنبال می‌شود.

بامری بیان کرد: همچنین با ادامه این روند، انتظار می‌رود بخشی از هدررفت آب در شبکه کاهش یافته و امکان مدیریت بهتر منابع و تأمین پایدارتر آب برای مشترکان فراهم شود؛ ساماندهی انشعابات غیرمجاز در مناطق روستایی می‌تواند نقش مؤثری در حفظ منابع محدود آبی و تقویت عدالت در بهره‌مندی از شبکه آب شرب داشته باشد.

کد مطلب 6969269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha