۲۵ مهر ۱۴۰۵، ۱۱:۲۵

محکومیت دوباره باشگاه های فوتبال از سوی بازیکنان قدیمی

محکومیت دوباره باشگاه های فوتبال از سوی بازیکنان قدیمی

آرای کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فوتبال در خصوص شکایت بازیکنان قدیمی بار دیگر به ضرر باشگاه ها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان آرای صادره خود را اعلام کرد که به شرح زیر است:

* در پی شکایت علی سلمانی از باشگاه شهرداری نوشهر، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پرونده شکایت عباس بهارمست از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۷۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۶ میلیون و ۴۷۰ هزار و ۲۵۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۴۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال قرار رد صادر کرد.

* با توجه به شکایت سیدمحمدرضا حسینی از باشگاه ذوب آهن، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۷۱۳ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۱۰۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال حکم به بی‌حقی خواهان صادر کرد.

کد مطلب 6980165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha