پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۹

بیابانها 34 درصد از عرصه های خشکی استان کرمان را تشکیل می دهند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان گفت: برداشت بی رویه از سفره های آب زیر زمینی باعث گسترش بیابانها در استان کرمان می شود.

علی اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حالیکه 30 درصد خشکی های جهان را جنگل ها و 40 تا 48 در صد را مراتع در بر می گیرند در کشور ما تنها 5/7 در صد عرصه های خشکی به جنگلها اختصاص دارد.

وی عنوان کرد: پیشروی بیابان در حال حاضر به دلیل از بین رفتن پوشش گیاهی است که بخش عمده ای از جنگلها توسط عوامل انسانی از بین می رود.

وی برداشت اضافه 850 میلیون تا یک میلیارد متر مکعب آب از سفره های آب زیر زمینی را اقدامی در جهت بیابانزایی دانست و گفت: با مدیریت صحیح و استفاده بهینه از سه میلیارد متر مکعب آبهای روان در سطح استان کرمان می توان کمبود آبهای زیر زمینی را جبران کرد.

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان آبخیزداری را اقدامی ارزان قیمت و پر ارزش جهت حفظ منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: تعدیل بیابان زایی و کنترل فرسایش از اثرات آبخیزداری است.

اسدی منطقه شهداد را از بحرانی ترین مناطق بیابانی جهان دانست و افزود: نقاط بحرانی و کانونهای فرسایش در استان کرمان شناسایی شده است.

وی نقاط بحرانی را در استان کرمان 16 منطقه در سطحی معادل 670 هزار هکتار اعلام کرد و بیان داشت: نهال کاری در 200 هزار هکتار و مالچ پاشی در 21 هزار هکتار از اراضی استان کرمان از جمله عملکردهای اداره کل منابع طبیعی استان کرمان در کنترل کانون های بحرانی بوده است.

کد خبر 707583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha