پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۴۹

کمبود اعتبار تجهیز موزه شهریار را به تعویق انداخت

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهریار گفت: کمبود اعتبار، تجهیز موزه شهریار را به تعویق انداخته است.

رضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: سال گذشته بیش از یک میلیارد ریال به عملیات تجهیز این موزه اختصاص یافت که با این اعتبار موجب پیشرفت نیمی از کار شد.

وی افزود: این پروژه نیازمند توجه بیشتر مسئولان ذیربط است و امسال لازم است بودجه بیشتری به این پروژه اختصاص یابد و البته احداث و تجهیز موزه نیازمند تعریف اعتبار باز است.

رحیمی بیان داشت: طبق برنامه ریزی امسال باید دو میلیارد ریال به عملیات تجهیز این موزه اختصاص یابد تا شاهد بهره برداری این موزه تا پایان سال 87 باشیم.

وی یادآور شد: از محورهای مهم موزه شهریار بخشهای مردم شناسی، بخش گذشته اقتصادی شهرستان شهریار در بعد کشاورزی و آثار تاریخی است.

کد خبر 743027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha