پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۹

جلالی در گفتگو با مهر:

طلب ایران از عراق محفوظ است/ وزارت خارجه تحرکات منافقین را زیر نظر بگیرد

طلب ایران از عراق محفوظ است/ وزارت خارجه تحرکات منافقین را زیر نظر بگیرد

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخراج منافقین از عراق بر ضرورت تحت نظر بودن تحرکات منافقین بعد از خروج از این کشور توسط وزارت خارجه تاکید کرد.

کاظم جلالی که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد، در خصوص احتمال خروج منافقین از کشور عراق و پراکنده شدن آنان در برخی کشورهای اروپایی و ایجاد پایگاه های جدید منافقین در دیگر کشورها بیان داشت : جمهوری اسلامی ایران باید در این رابطه به شدت برخورد کند چون این سازمان یک سازمان تروریستی است و خود کشورهای اروپایی و آمریکا منافقین را به عنوان یک سازمان تروریستی پذیرفته اند .

وی تاکید کرد: وزارت امورخارجه و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید دقیقا تحرکات منافقین را زیر نظر داشته باشند و اجازه ندهند این افراد زیر پر و بال کشورهای دیگر قرار گیرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در خصوص موضوع بازگشت اعضای گروهک منافقین به کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که افرادی از این گروهک که نادمند و جنایتی انجام نداده اند می توانند به کشور برگردند و آغوش ملت ما بر روی این جوانان فریب خورده باز است.

نماینده مردم شاهرود در خانه ملت افزود: البته طبیعی است کسانی که خیانت کرده اند و جنایت کرده اند باید درباره جنایات خود پاسخ بدهند و مجازات شوند.

وی در خصوص خسارات وارده از سوی کشور عراق با ایران در جریان جنگ تحمیلی تاکید کرد:طلب های ایران از عراق کاملا محفوظ است اما اینکه در زمان فعلی که دولت عراق یک دولت برخاسته از آرای مردم است و در مشکلات بسیاری غوطه ور است آیا در این شرایط به صلاح است موضوع را طرح کنیم ، مسئله ای است که باید بررسی شود و طبیعی است .

جلالی درپایان گفت: همه عقلا قائلند که فعلا زمان طرح این موضوع نیست وگرنه اصل مطالبه درجای خودش باقی است و باید به آن رسیدگی شود و ما هم در مجلس از وزارت خارجه پیگیر دریافت خسارات از عراق هستیم .

کد خبر 756032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha