پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۰۹

برخی افراد متحجر ائمه (ع) را جدای از سیاست می دانند

برخی افراد متحجر ائمه (ع) را جدای از سیاست می دانند

مشهد - خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد گفت: در زمان کنونی برخی از افراد متحجر گمان می کنند که زندگی ائمه اطهار(ع) از سیاست فاصله داشته و آنها تنها به ابعاد معنوی می پرداختند که با رواج این تفکر باید مقابله کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه های این هفته شهر مشهد افزود: امروز در جامعه ما افرادی زندگی می کنند که داعیه ایمان، تقوا و عشق به ولایت و اهل بیت (ع) دارند اما به دلیل عدم معرفت شناسی نسبت به مقام والای ولایت به تحجر کشیده شده اند.

امام جمعه مشهد اظهار داشت: این افراد علاوه بر آنکه خود را از سیاست کنار کشیده اند مانع ورود برخی دیگر به عرصه سیاست می شوند که این درست نیست.

امام جمعه مشهد با اشتباه خواندن این تصور گفت: آنچه در سیره ائمه (ع) درخشش و تجلی بالایی دارد شخصیت سیاسی این بزرگواران است که به سه مرحله تقسیم می شود.

علم الهدی به فعالیتهای سیاسی ائمه (ع) پرداخته و اظهار داشت: مرحله اول این فعالیتهای عظیم سیاسی از سال 61 هجری قمری و با شروع امامت امام سجاد(ع) آغاز و تا سال 135 ه.ق است، مرحله دوم آن از سال 135 ه.ق تا سال 203 ه.ق و مرحله سوم آن از سال 204 ه.ق تا غیبت صغری امام زمان (عج) است.

وی عنوان کرد: از زمان رحلت نبی مکرم اسلام (ص) تا زمان غیبت امام عصر(عج) همه ائمه اطهار(ع) در صدد تشکیل حکومت اسلامی بوده  و در این زمینه قیام و مبارزات فراوانی را انجام دادند.

امام جمعه مشهد با تشریح موقعیت و فعالیتهای سیاسی ائمه اطهار (ع) از زمان امام چهارم تا غیبت امام عصر(عج) و به خصوص عصر امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: حرکتهای سیاسی و دخالتهای سیاسی امام جعفر صادق(ع) شربت گوارای حکومت را بر منصور تلخ کرد و عرصه را بر او تنگ نمود و همین امر یکی از دلایل مهم دشمنی او با امام (ع) است.

کد خبر 770825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha