پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۳:۵۹

شکست تیم والیبال شهرداری همدان مقابل داماش گیلان

شکست تیم والیبال شهرداری همدان مقابل داماش گیلان

همدان - خبرگزاری مهر: هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر والیبال، جام نوآوری و شکوفایی با انجام هشت دیدار پیگیری شد و تیم والیبال شهرداری همدان مقابل داماش گیلان شکست سنگینی متحمل شد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، پرویزکاظمی مربی تیم داماش بعد از پیروزی در این مسابقه به خبرنگار مهر در همدان گفت: استان گیلان بعد از 25 سال برای نخستین بار در لیگ برتر والیبال شرکت کرده است و اکثر بازیکنان این تیم بومی هستند.

وی افزود: به غیر از بازیکن شماره 13 این تیم، تیمور پورکار از کشور کرواسی که در ست دوم به داوری معترض بود با مشکلی مواجه نشدیم.

پورکار نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم ما هر روز بهتر می شود و از انگیزه بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه من هیچ وقت به داوری اعتراض نمی کنم، عنوان کرد: در این بازی در یک مورد اشتباه کرد و این ممکن بود باعث شکست ما شود.

این مربی افزود: تیم ما در مقابل یک تیم قدرتمند با مربیگری سازمان یافته بازی کرد و بازی تماشاگر پسندی را ارائه کردیم.

شهرداری همدان در حالی به این مسابقه رفت که در سه بازی گذشته خود دو شکست در مقابل پیکان، مدافع عنوان قهرمانی و تیم مازندران و یک برد خارج از خانه در مقابل گل گهر سیرجان به دست آورد.

گذشت سه هفته از بیست و دومین دوره رقابتهای لیگ برتر والیبال به تیمهای حاضر فرصتی خوب داده است تا پس از ارزیابی از یکدیگر در خصوص افزایش کیفیت مسابقات خود اقدامات جدی را ترتیب دهند.

دو تیم شهرداری همدان و داماش گیلان در هفته سوم از حریفان خود شکست خورده بودند و به این پیروزی نیاز مبرم داشتند و میزبانی شهرداری همدان تا حدودی کفه ترازو را به سود آنان پایین می آورد.

قضاوت این دیدار به ترتیب بر عهده مجید محسنی، مسعود قادری و محمود کشفی به عنوان داوران اول و دوم و داور ناظر مسابقه بود.

تیم شهرداری همدان این بازی را در سه ست متوالی و با نتایج نزدیک و نفس گیر 25 بر 23 ، 29 بر 27 و 25 بر 19 واگذار کرد.

کد خبر 778163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha