پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۰۳

علیخانی:

ناجوانمرد کسی است که بیانات رهبری را تفسیر به رای می کند

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر یکی از نمایندگان که از بیان آنچه طرح مباحث ناجوانمردانه در سخنانش می خواند، انتقاد کرده بود گفت: ناجوانمرد کسی است که بیانات رهبری را تفسیر به رای می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله علیخانی در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس در تذکری شفاهی اظهار داشت: ما همیشه تبعیت از رهبری را اثبات کرده ایم . ما فقط در جلسه روز گذشته تذکر دادیم برخی چون داشتند با تفسیر خود از فرمایشات رهبری سوء استفاده می کردند.

لاریجانی در واکنش به این تذکر خطاب به وی و رسایی نماینده تهران گفت: شما دو نماینده با یکدیگر صحبت کنید چرا مطالبتان را از تریبون اعلام می کنید.

کد خبر 785887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha