به گزارش خبرنگار مهر، حسین پناهی صبح امروز در مراسم تجلیل از 21 سوادآموز و آموزشیار نهضت سوادآموزی استان در مجتمع فدک اظهار داشت: با توجه به این رشد، نرخ باسوادی در استان اردبیل در حال حاضر به بیش از 80 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: 18 هزار نفر از جمعیت بیسواد استان نیز هم اکنون در 811 کلاس مقدماتی و 823 کلاس تکمیلی مشغول سواد آموزی هستند که در رشد نرخ باسوادی در سالهای آینده تاثیرگذار خواهد بود.
پناهی ابراز داشت: همچنین با تلاشهای آموزشیاران نهضت سواد آموزی تاکنون 113 نفر از سواد آموزان این استان به مقاطع بالاتر تحصیلی از جمله کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد راه یافته اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری جشن ریشهکنی بیسوادی در 40 روستای اردبیل خبر داد و یادآور شد: جشن ریشهکنی بیسوادی تا پایان سال جاری در این روستاها برگزار می شود.
این مسئول موفقیتهای تحصیلی سوادآموزان در سالهای اخیر را مرهون تلاشهای پنج هزار آموزشیار نهضت سواد آموزی دانست و تصریح کرد: به منظور ریشه کنی کامل بیسوادی در استان اردبیل به زودی مراکز نهضت سواد آموزی محلی افزایش خواهد یافت.
همچنین در حاشیه این مراسم نمایشگاه عکسی با موضوعات دستاوردهای نهضت سواد آموزی در نگارخانه قوام الدین مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برپا شد.
نظر شما