پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ دی ۱۳۸۷، ۲۰:۰۴

غزه در خون و آتش؛

چراغ سبز دولت بوش به رژیم اسرائیل برای یورش زمینی به غزه

چراغ سبز دولت بوش به رژیم اسرائیل برای یورش زمینی به غزه

آمریکا با جانبداری مجدد از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه،به اشغالگران قدس برای یورش زمینی به این منطقه چراغ سبز نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، آمریکا، رژیم صهیونیستی را در چگونگی اقدامات تجاوزکارانه وحشیانه به نوار غزه تحت محاصره آزاد گذاشت تا به این رژیم اشغالگر برای تصمیم گیری درباره یورش نیروی زمینی این رژیم چراغ سبز نشان دهد.

گوردون جاندرو سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران در حمایت از جنایات صهیونیستها گفت : هر اقدامی که اسرائیلی ها اتخاذ کنند چه از هوا یا زمین یا دریا، بخش تفکیک ناپذیر از این عملیات(حملات وحشیانه به غزه) است.

وی افزود : جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا و کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه در تماس مستمر با ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل هستند.

رایس پس از دیدار با بوش مدعی شد که آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه تلاش می کند.

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد تصمیمی برای سفر به خاورمیانه برای میانجیگری در برقراری آتش بس ندارد.

رایس به صراحت توقف تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به تحقق اهداف این رژیم مشروط دانست.

همزمان با جانبداری آشکار آمریکا از رژیم صهیونیستی، افیخای ادرعی سخنگوی ارتش این رژیم تهدیدهای خود برای یورش زمینی گسترده به نوار غزه را تکرار کرد.

در آغاز دومین هفته حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه که از زمین و هوا و دریا صورت می گیرد؛ شمار شهدا به 465 شهید و مجروحان به بیش از 2300 نفر رسیده است.

کد خبر 811482

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha