پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۴۸

استاندار تهران:

پرداخت یارانه منوط به داشتن کارت شناسایی ملی است

پرداخت یارانه منوط به داشتن کارت شناسایی ملی است

مرتضی تمدن از تقسیم یارانه ها به سه بخش خبر داد و گفت: بخشی از یارانه ها به صورت نقدی و بقیه آن از طریق جذب نظام جامع تامین اجتماعی و ایجاد زیرساختها به ویژه در بخش حمل و نقل عمومی محقق می شود و افراد باید در تمام این زمینه ها کارت شناسایی ملی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمدن صبح امروز در همایش تبیین ویژگیهای کارت شناسایی ملی و کاربرد آن در دولت الکترونیک با بیان اینکه سهام عدالت یک دفترچه پس ‌انداز غیرنقدی برای ایرانیان است افزود: دولت با توزیع سهام  ثروت را عادلانه در بین اقشار جامعه توزیع می‌کند.

تمدن با اعلام اینکه تا کنون سهام عدالت بین 22 میلیون ایرانی توزیع شده است گفت: باید تا نیمه اول سال آینده بین 42 میلیون ایرانی سهام عدالت توزیع شود.

وی افزود: از سود این سهام پولش را برمی ‌گردانیم و با این کار ثروت عادلانه توزیع می‌شود و فشار اقتصادی نیز بر خانواد‌هها تحمیل نمی‌شود. با این روش مردم سود سهام عدالت را از بانکهای مربوطه مطالبه کنند و خود این سهام نیز ارزش افزوده دارد و به نفع مردم خواهد بود.

تمدن در ادامه این همایش به نحوه صدور کارت شناسایی ملی اشاره کرد و گفت: روند صدور کارت شناسایی ملی بسیار مطلوب بوده است و این کارت در اقدامات دولت مفید خواهد بود.

توزیع نظام یارانه ها عادلانه نیست

 تمدن با اشاره به نظام هدفمند کردن یارانه‌ها تاکید کرد: به اعتقاد ما هم ‌اکنون نظام توزیع یارانه‌ها عادلانه نیست.

استاندار تهران از تقسیم یارانه ها به 3 بخش خبر داد و گفت: بخشی از یارانه ها به صورت نقدی پرداخت می شود و بقیه آن از طریق جذب نظام جامع تامین اجتماعی و ایجاد زیرساختها به ویژه در بخش حمل و نقل عمومی محقق می شود.

وی تاکید کرد: افراد باید در تمام این زمینه ها کارت شناسایی ملی داشته باشند.

تمدن در پایان این همایش آمارهای متفاوت و متنوع و نداشتن یک پایگاه آماری را موجب تحمیل هزینه هنگفتی به دولت عنوان کرد و گفت: با این اقدام ثبت‌ احوال بسیاری از مشکلات برطرف می‌ شود.

کد خبر 815167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha