پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۱۵

نیازآذری خبر داد:

افزایش رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساری

افزایش رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساری

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: برنامه داریم تعداد رشته های مقطع کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی را از هشت به بیست واحد ارتقاء دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کیومرث نیازآذری ظهر سه شنبه در نشستی خبری به مناسبت سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد ساری افزود: همه اتفاقات عمرانی و پژوهشی به وقوع پیوسته در دانشگاه آزاد ساری طی دو سال اخیر رخ داده است.

وی خاطر نشان کرد: استعداد اعضای هیئت علمی و تشویق دانشجویان برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد، ما را برآن داشت تا در جهت ارتقاء سطح علمی و افزایش رشته های دانشگاهی برنامه ریزی نماییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا همه فعالیت های عمرانی دو سال گذشته این دانشگاه توسط شهریه های دریافتی دانشجویان صورت گرفته است اظهار داشت: این دانشگاه با شهریه دانشجویان و تسهیلات ده میلیارد تومانی از بانک ملی توانست نسبت به توسعه واحدهای دانشگاهی اقدام کند.

وی با بیان اینکه توسعه دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برنامه های اساسی عمرانی ما است از احداث خوابگاه بزرگ دانشجویی به زودی در این واحد دانشجویی خبر داد.

نیازآذری همچنین پاسخ سئوال خبرنگاری دیگر را که پرسیده بود آیا حجاب برتر در دانشگاه آزاد چادر است اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از دانشجویان دختری که بدون چادر به این محیط دانشگاهی بیایند برخورد نمی کند اما غالب دانشجویان دختر این دانشگاه چادر را حجاب برتر خود قلمداد می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد واحد ساری همچنین در مورد فعالیت های پژوهشی این دانشگاه گفت: در این بخش نیز کتابخانه دانشگاه دارای 50 هزار جلد کتاب و 16 هزار عنوان بوده که 15 هزار جلد آن از ابتدای سال 86 خریداری شده است.

به گفته نیازآذری، چاپ 76 عنوان کتاب توسط واحد و اعضای هیئت علمی و اساتید، راه اندازی سرویس انتخاب واحد اینترنتی یا امکان پرداخت الکترونیکی، سیستم اعلان نمرات به دانشجویان از طریق اس ام اس، طراحی و پیاده سازی شبکه گسترده مجتمع دانشگاهی از اقدامات پژوهشی این دانشگاه است.

وی خاطر نشان کرد: تعداد 300 مقاله تاکنون توسط اساتید در مجموعه مقالات همایش های داخلی و خارجی به چاپ رسیده و 50 مقاله نیز در مجلات معتبر علمی آی اس آی منتشر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه در حال حاضر 125 دانش آموزد در دوره ابتدایی، 150 دانش آموز در دوره متوسطه و پیش دانشگاهی و 90 دانش آموز در هنرستان های سما مشغول به تحصیل هستند افزود: آموزشکده سما ساری دارای چهار هزار متر مربع فضای آموزشی بوده که به زودی ساختمان جدید الاحداث ویژه دانشجویان دختر  با شش هزار متر مربع زیربنا مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: قریب دو هزار دانشجو در 9 رشته کاردانی تاسیسات، ساختمان، الکترونیک، معماری، گرافیک، حسابداری، تربیت بدنی و کامپیوتر این واحد دانشگاهی به تحصیل مشغول بوده و چهار رشته جدید کاردانی مدیریت اداری، مدیریت خانواده، جوشکاری و آی تی به مجموعه رشته های دانشگاه آزاد سما ساری افزوده شده است.

نیازآذری با بیان اینکه در بخش فعالیت های ورزشی زمینه حضور دانشجویان دختر و پسر در 18 رشته ورزشی فراهم شده است تصریح کرد: در سال تحصیلی قبلی این دانشگاه در بین 16 واحد دانشگاهی منطقه سه در مجموع رتبه دوم را کسب کرده است.

به گفته وی، این دانشگاه در حال حاضر دارای شش هزار و 110 متر مربع فضای سرپوشیده و چهار هزار متر مربع فضای روباز ورزشی بوده که این آمار با استانداردهای فضاهای ورزشی نزدیک است.

وی خاطر نشان کرد: ضمن کسب افتخارات متعدد توسط دانشجویان این دانشگاه در رقابت های بین المللی و ملی، آقایان مجید ترکان و عسگری محمدیان دو تن از قهرمانان به نام مازندرانی عضو هیئت علمی این دانشگاه هستند.

کد خبر 828382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha