به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالله جاسبی در جلسه ستاد خلاقیت و نوآوری منطقه 7 دانشگاه آزاد هدف از اجرای طرحهای نوآورانه و خلاق در دانشگاه را اجرای منویات مقام معظم رهبری دانست و افزود: برای پیشرفت و استقلال فکری علمی و پژوهشی کشور باید راههای سریع و کوتاه را انتخاب کرد و با اجرای درست این مسیرها به موفقیت و اهداف والای نظام دست خواهیم یافت.
وی یکی دیگر از اهداف به اجرا درآمدن طرحهای پژوهشی را محرومیت زدایی از مناطق محروم کشور با اجرای طرحهای نوآورانه توسط اساتید و دانشجویان استانهای محروم برشمرد و اظهار داشت: استقبال خوبی از اجرای این طرحها انجام شد که حدود 120 طرح در دبیرخانه منطقه 7 ارسال و پس از ارزیابی توسط ستاد اجرایی خلاقیت و نوآوری 24 طرح منتخب و در حال اجرا است.
رئیس دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: نقش معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد می تواند به دو صورت انجام شود، یکی اینکه می تواند بودجه مورد نیاز برای انجام طرحهای تحقیقاتی را فراهم ساخته و دیگر اینکه شرایط را برای اجرای این طرحها فراهم سازد. باید با استفاده از مدیریت درست استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
جاسبی تاکید کرد: مرکزی به نام مرکز نوآوریها و پژوهشهای نو یک سال و نیم قبل در دانشگاه آزاد تاسیس شد که این مرکز دو رسالت مهم را برعهده دارد حمایت و استفاده از پژوهشگرانی که در زمینه رشته های نوین مثل نانوتکنولوژی، جوش هسته ای و شیوه آب شیرین کن کار می کنند و دیگر اینکه این مرکز پروژه های تحقیقاتی نیمه تمام را اجرایی کرده و با سرمایه گذاری مناسب این طرحها را تا مرحله تولید و سوددهی برساند.
نظر شما