به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد پیش از ظهر شنبه در نشستی خبری در ساری افزود: در این مدت از 161 هزار و 807 واحد اقتصادی اعم از تولیدی، خدماتی و صنفی عمده و خرده بازرسی به عمل آمده است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین تخلفات شناسایی شده طی مدت مذکور عدم درج قیمت با 10 هزار و 120 مورد و گرانفروشی با شش هزار و 751 مورد و عدم صدور فاکتور با هزار و 186 مورد بوده است.
وفایی نژاد با اشاره به اینکه در یازده ماهه امسال از دو هزار و 387 واحد تولیدی صنعتی بازرسی صورت گرفته شده است تصریح کرد: در این راستا 215 واحد متخلف شناسایی و با تشکیل پرونده به ادارات تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
رئیس سازمان بازرگانی مازندران با بیان اینکه هفت هزار و 806 مورد گزارش مردمی به ستادهای خبری ادارات تابعه در سطح استان وارد که تمامی آن مورد رسیدگی قرار گرفته است یادآور شد: بیشترین گزارش ها از طریق تلفن 124 بوده است.
وی با اعلام این مهم که در یازده ماهه سال جاری هیئت های رسیدگی به تخلفات صنفی با تشکیل هزارو 152 جلسه تعداد 12 هزار و 678 فقره پرونده را رسیدگی کردند اظهار داشت: متخلفین به پرداخت 6 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
وفایی نژاد همچنین تنظیم بازار را از دغدغه های جامعه دانست و افزود: اقتصاد استان بر پایه کشاورزی بوده و اقتصاد صرف اثرات مخربی برای مازنی ها خواهد داشت.
نظر شما