به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، حجت الاسلام قدرت الله علیخانی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران در خصوص فضای انتخاباتی کشور بیان داشت: در بین اصلاح طلبان هر دو کاندیدا یعنی میر حسین موسوی و کروبی دارای توانایی لازم و قدرت مدیریت اجرایی هستند و معتقدیم هر کدام از این دو که انتخاب شوند باید انتخاب آنان را به فال نیک بگیریم.
نماینده مردم قزوین با اشاره به انصراف سید محمد خاتمی از عرصه انتخابات ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد که از بین میر حسین موسوی و کروبی یکی از آنها به مصلحت خودشان و در یک اقدام اخلاقی انصراف دهند و در این صورت پیروزی جریان اصلاح طلب و حفظ منافع کشور محقق می شود.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در فضای اخلاقی و سالم اظهار داشت: انتظارم از حامیان میر حسین موسوی و کروبی و ستادهای آنان در شهرستانها و استانها این است که اخلاق انتخاباتی و رقابت سالم را پیش بگیرند.
نظر شما