به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رضاعلی محسنی صبح دوشنبه در شورای مشترک روسای واحدها و معاونان آموزشی منطقه 10 دانشگاه آزاد در گرگان افزود: برنامه مداری و شورامحوری مهمترین استراتژی منطقه 10 دانشگاه آزاد اسلامی به شمار آمده و تمامی اقدامات و برنامه های این منطقه با برنامه ریزی دقیق و عملیاتی واحدها در حال اجرا است.
رئیس منطقه 10 دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز گفت: اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود 10 درصد از دانشجویان فارغالتحصیل این دانشگاه برای ادامه تحصیل به خارج از کشور میرفتند و بیش از 60 میلیارد دلار ارز از کشور خارج میشد.
محمدرضا مقدم اظهار داشت: یکی از مهمترین افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی، نقش چشمگیر این دانشگاه در فعالیتهای علمی و تحقیقاتی کشور و جهان است و تجهیزات بسیار مدرن و ارتباطات فراوان این دانشگاه با مراکز علمی جهان موجب شده است که تحقیقات برتر در شاخههای مختلف علمی در این دانشگاه صورت گیرد.
رئیس منطقه 10 دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: امروز با فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی زمینه علم آموزی در جامعه مهیاست.
مقدم به نقش محوری دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت منابع انسانی کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تربیت نیروهای تخصصی و کارآمد نقش موثری در رشد و توسعه آموزش عالی کشور داشته است.
نظر شما