به گزارش خبرنگار مهر در یزد، این نمایشگاه با هدف تبیین عملکردها، برنامه ها و سیاستهای دستگاه قضایی به مردم این استان گشایش یافته است.
در این نمایشگاه دستاوردها و عملکردهای قوه قضائیه در طول 30 سال گذشته در بیش از 15 غرفه به نمایش درآمده است.
در نمایشگاه یاد شده علاوه بر دادگستری و دادستانی استان یزد و شعب شهرستانهای تابعه، سازمانهای زیرمجموعه و مرتبط با قوه قضائیه نیز دستاوردهای خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته اند.
پزشکی قانونی، ثبت اسناد، سازمان زندانها، تعزیرات حکومتی، شوراهای حل اختلاف، کانون اصلاح و تربیت، ستاد مبارزه با موادمخدر و .... از جمله نهادهای شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.
در این نمایشگاه همچنین غرفه فروش کتب قضایی و حقوقی نیز دایر شده است و کلیه کتب مربوط به امور حقوقی و قضایی با 15 درصد تخفیف به فروش می رسد.
نمایشگاه یاد شده از امروز به مدت یک هفته در خیابان فرخی، کوچه دادگستری، سالن دبیرستان دخترانه شاهدیه دایر خواهد بود.
بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و علاقمندان می توانند از امروز به مدت یک هفته صبح و عصر از غرفه های مختلف این نمایشگاه بازدید کنند.
روز هفتم تیر به مناسبت شهادت آیت لله دکتر بهشتی روز قوه قضائیه و از اول تیرماه به مدت یک هفته، هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.
نظر شما