پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۱۴

سالانه 100 کیلومتر بزرگراه در بوشهر احداث می شود

سالانه 100 کیلومتر بزرگراه در بوشهر احداث می شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری استان بوشهر گفت: سالانه به طور میانگین 100 کیلومتر بزرگراه در استان بوشهر احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در برازجان، هاشم علیپور فاز بعد از ظهردوشنبه در نشست بهسازی منازل مسکونی روستای شاه پسرمرد افزود: همچنین 85 کیلومتر راه روستایی روکش و 100 کیلومتر روکشهای جاده های استان اصلاح، مرمت و تعویض می شود.

وی با بیان اینکه هشت درصد از بزرگراه‌ ها کشور در این استان است، اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 48 کیلومتر راه روستایی در نقاط محروم استان ساخته شد و بالغ بر 120 کیلومتر از راه‌ های استان نیز بهسازی شده است.

مدیرکل راه و ترابری استان بوشهر گفت: در بخش ساخت پلهای ارتباطی و سوق‌الجیشی نیز دو پل بسیار بزرگ و حیاتی در سال گذشته شروع به فعالیت کرده ‌اند که بیش از 50 میلیارد ریال در این بخش هزینه شده است.

علیپور فاز از اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح راهسازی روستای شاه پسرمرد دشتستان خبر داد و گفت: 17 کیلومتر اول راه روستای شاه پسرمرد در سال 88 به بهره‌ برداری می‌ رسد.

وی افزود: باید با اجرای روشهای استاندارد و بهینه ‌سازی به سمتی حرکت کنیم که با حداکثر استفاده از منابع و حداقل هدر رفت منابع به بهره ‌وری مناسب در آسفالت برسیم.

فرماندار دشتستان نیز گفت: توجه دولت و مسئولان به بهسازی و ساماندهی این منطقه یک اتفاق مبارک برای مردم روستای شاه پسر مرد است.

غلامحسین زارعی با بیان اینکه همکاری و مساعدت اهالی روستا در اجرای طرح مذکور ضروی است، افزود: اداره راه و ترابری شهرستان نسبت به بهسازی و هموار کردن مسیر گردنه شاه پسر مرد اقدام کند.

کد خبر 923349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha