پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۱۵

رمضانی خبر داد:

مذاکره با چین و ایتالیا برای فاینانس پالایشگاه بید بلند 2

مذاکره با چین و ایتالیا برای فاینانس پالایشگاه بید بلند 2

معاون وزیر نفت با تشریح راهکارهای جبران کسری مالی طرحهای گازی از مذاکره با فاینانسورهای چینی و ایتالیایی برای تامین مالی پروژه ساخت پالایشگاه گاز بید بلند 2 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله رمضانی در نشستی خبری در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت تامین مالی پالایشگاه گاز بید بلند 2 با بیان اینکه تاکنون حدود یک میلیارد دلار از منابع داخلی برای ساخت این پالایشگاه گشایش اعتبار ال.سی شده است، تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه حداقل به یک میلیارد یوور دیگر منابع مالی نیاز داریم که مذاکره با فاینانسورهایی از کشورهایی مانند چین و ایتالیا آغاز شده است.

راهکارهای جبران کسری مالی طرحهای گازی

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ادامه در رابطه با تمهیدات پیش بینی شده برای رفع کسری مالی اجرای طرحهای گازی در کشور، اظهار داشت: تاکنون راهکارهای مختلفی برای تامین مالی پروژه‌های گازی دیده شده تا کسری بودجه‌ شرکت ملی گاز جبران شود.

به گفته وی در این رابطه با بانک مرکزی مذاکراتی شده و این بانک ابلاغیه‌ای را به بانک ملی ارائه کرده تا وام داخلی در اختیار شرکت ملی گاز قرار دهند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: همچنین برداشت از حساب ذخیره ارزی یکی دیگر از راهکارهای برون رفت از وضعیت فعلی به شمار می رود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه تفاهم ‌نامه‌ای ما بین شرکت ملی گاز و شرکت نیکو جهت تامین منابع مالی طر‌ح‌های گازی امضا شده است، تصریح کرد: البته این طرح هنوز عملیاتی نشده و مذاکرات در حال انجام است.

رشد 5 درصدی مصرف گاز در زمستان امسال

رمضانی همچنین در خصوص رشد مصرف گاز با تاکید بر این‌که امکان پیش‌بینی دقیقی از رشد مصرف گاز در زمستان وجود دارد، تبیین کرد: زیرا مصرف گاز طبیعی به شرایط آب و هوایی زمستان بر می‌گردد و برآوردها حاکی از این است که در ماه‌های سرد امسال بیش از 5 درصد رشد مصرف نداشته‌ باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: رشد مصرف گاز در تابستان امسال به دلیل مصرف بیشتر گاز در نیروگاه‌ها ایجاد شده است.

وی در رابطه با تدابیر اندیشیده شده برای اصلاح الگوی مصرف بخش‌های مختلف مانند صنایع اعلام کرد: حدود دو ماه پیش طرحی به هیات دولت ارائه شده و این پیشنهاد در حال بررسی است.

کد خبر 929801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha