پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۷:۴۴

برگزاری نخستین کنگره ملی علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: عضو شورای عالی سیاستگذاری نخستین کنگره ملی علامه سعید العلما و ملامحمد اشرفی از برگزاری این کنگره ملی در روز 27 آبان ماه امسال در مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین ابراهیمیان عصر چهارشنبه در جلسه شورای سیاستگذاری این کنگره در بابل گفت: نخستین کنگره ملی علامه سعید العلما و ملامحمد اشرفی از 27 آبان ماه به مدت دو روز با پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی و سخنرانی حضرت آیت الله مکارم شیرازی در شهرستان بابل برگزار می شود.
 
وی ادامه داد: در مراسم آغاز به کار این کنگره مراجع، علما و دیگر بزرگان حوزه و دانشگاه حضور دارند.

ابراهیمیان با اشاره به ارائه فراخوان ارسال مقالات این کنگره طی چند ماه گذشته گفت: سیری در زندگی، احوال و شخصیت، کتاب‌شناسی توصیفی، تحلیل و بررسی نظریات و آراء خاص فقهی، آراء و نظریات ویژه تفسیری،‌ کلامی، عرفانی و اخلاق، سیری در مقالات معنوی و مکاشفات عرفانی، شیوه‌های الگو‌برداری نسل جوان از سیره علمی و عملی عالمان دین، بررسی تئوری ولایت فقیه در آئینه آثار، نقش علامه سعید العلماء در مبارزه با فرقه‌های ضاله، کارکرد عالمان منطقه به ویژه علامه سعید العلماء و علامه ملا محمد اشرفی در ولایت‌مداری مردم طبرستان، ترجمه، تصحیح و تعلیق آثار علامه سعید العلماء و علامه محمد اشرفی به زبان فارسی،‌ عربی و لاتین از جمله موضوعات قابل طرح در این کنگره است.

وی در ادامه سخنانش به بخش دیگری از موضوعات مطرح شده از سوی شورای سیاستگذاری این کنگره اشاره کرد و گفت: مقایسه تطبیقی آراء فقهی علامه سعید العلماء و علامه ملا محمد اشرفی، بازخوانی و تحلیل فعالیت‌های سیاسی،‌ فرهنگی و اجتماعی، رویکردهای نوین نسبت به مسائل مستحدثه در اندیشه‌های فقهی و کلامی موضوعات جامع دیگری است که در فراخوان این کنگره به صورت کامل و جامع تبیین شده است.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد منطقه سه کشور همچنین از ترجمه آثار و تألیفات علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی در 10 جلد خبر داد و گفت: این تألیفات چاپ شده در روز برگزاری کنگره توزیع خواهد شد.

وی از پرده برداری مزار این دو عالم بزرگوار در شهرستان بابل خبر داد و تصریح کرد: پرده برداری از تندیس علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی از دیگر برنامه های جنبی این کنگره است.

عضو شورای عالی سیاست گذاری نخستین کنگره ملی علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی همچنین اضافه کرد: همایش بین المللی قرآن و عترت، شب شعر علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی با حضور شعرای برجسته کشور و نیز پخش فیلم زندگی این دو عالم گرانقدر در دو روز 27 و 28 آبان ماه برگزار خواهد شد.

ابراهیمیان در پایان تصریح کرد: در مراسم اختتامیه این کنگره ملی آیت الله جوادی آملی، آیت الله صادق لاریجانی، آیت الله رضا استادی، آیت الله سید جعفر کریمی، دکتر غلامعلی حداد عادل و نیز دکتر علی اکبر ولایتی سخنرانی خواهند کرد.

کد خبر 948647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha