پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۲۹

رضایی هشدار داد:

خطر از دست رفتن جایگاه تراکتورسازی ایران در جهان

خطر از دست رفتن جایگاه تراکتورسازی ایران در جهان

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره تراکتورسازی تبریز نسبت به خطر از دست رفتن بازارهای جهانی برای تراکتورهای تولیدی ایران هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، عیسی رضایی ظهر پنجشنبه در مراسم هم‌اندیشی حل و فصل مشکلات تراکتورسازی تبریز افزود: به دلیل مشکلات به وجود آمده برای مجتمع تراکتورسازی تبریز، علاوه بر بازارهای داخلی، بسیاری از بازارهای صادراتی برای این شرکت از دست می رود.

رضایی هشدار داد: با کم توجهی های صورت گرفته به این مجموعه، کشورهایی چون چین، هلند و قزاقستان بازار تراکتورهای ایرانی را در ونزوئلا، بولیوی، لیبی، سنگال،‌سوریه و ... می گیرند.

وی با اشاره به کاهش تولید و مشکلات مالی و نقدینگی تراکتورسازی تبریز یادآور شد: هم اکنون این شرکت با کاهش شدید تولید مواجه شده و بسیاری از محصولات نیز روی دست مانده است.

این عضو هیئت مدیره تراکتورسازی تبریز هشدار داد: با توجه به اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 100 هزار نفر از مردم منطقه در قطعه سازی‌ها واحدهای تابعه تراکتورسازی، هرگونه اختلال در روند ادامه کار آن منجر به بحران خواهد شد.

رضایی که عضو هیئت مدیره صندوق سرمایه گذاری مهر ایرانیان نیز با اشاره به خرید سهام تراکتورسازی از سوی این مجموعه گفت: بخش عظیمی از سهام تراکتورسازی را مهر ایرانیان و سایپا خریداری کردند به این امید که ما از نظر نقدینگی و سایپا از نظر مدیریتی این مجموعه را حمایت کنند.

وی در عین حال ادامه داد: اما کارها آنچنان که باید پیش نرفت و تراکتورسازی با مشکلات بسیاری مواجه شد.

این عضو هیئت مدیره تراکتورسازی تبریز، مشکلات موجود را ناشی از تعدد مدیریت در سیستم موجود خواند و افزود: تعدد مراکز تصمیم گیر، تعلل تصمیم گیری ها، عدم وحدت رویه در اتخاذ سیاست ها موجب لجام گسیختگی در وضعیت مدیریت کلات تراکتورسازی تبریز شده است.

رضایی با اشاره به انتخاب ابوالفتح ابراهیمی به عنوان مدیرعامل جدید تراکتورسازی تبریز تصریح کرد: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برای مدیریت این مجموعه، از بین نیروهای خود تراکتورسازی تبریز، جوانی متخصص، متعهد و در عین حال غیر سیاسی انتخاب کنیم.

وی با اشاره به حمایت های همه جانبه صندوق مهر ایرانیان از تراکتورسازی تبریز گفت: برخی شایعات در خصوص احتمال تعطیلی این مجتمع درست نیست و ما تلاش می کنیم نگین صنعت شمالغرب ایران شکوفا شود.

رضایی با اشاره به مشکلات نقدینگی موجود در تراکتورسازی ایران اظهار داشت: با وحدت مدیریت، تزریق نقدینگی و جهش سرمایه گذاری مجدد، شاهد رونق این مجتمع خواهیم بود.

وی با اشاره به سیاستهای جدید تراکتورسازی برای شکوفایی مجدد و خروج از وضعیت فعلی گفت: تولید محصولات مشترک با شرکتهای خارجی در کنار تنوع محصول در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.

وی با انتقاد از عدم تنوع تولید در این شرکت افزود: مانند پیکان 40 سال است اسیر یک نوع تولید بوده ایم که خود یکی از مهمترین عوامل عدم توفقی در این راه است.

رضایی تاکید کرد: باید شکل و بدنه تراکتور نیز عوض شده و دانش جدید وارد این مجتمع شود.

این عضو ارشد هیئت مدیره تراکتورسازی تبریز با تاکید بر لزوم گسترش صادرات این محصول گفت: تراکتور تنها محصولی است که به طور واقعی و گرانتر از بازارهای داخلی به خارج از کشور صادر می شود.

وی با بیان اینکه محصولاتی چون پراید و سمند با قیمت هایی به مراتب پایین تر از بازار داخلی به کشورهای دیگر صادر می شود از عدم حمایت از تراکتورسازی به عنوان صادر کننده واقعی و نمونه انتقاد کرد.

رضایی تصویب طرح تعویض تراکتورهای فرسوده را مهمترین راهکار فوری نجات این صنعت در کشور خواند و افزود: در صورت اختصاص اعتبارات لازم و تصویب این طرح از سوی مجلس، ضمن افزایش تولید و فروش تراکتورهای ایرانی، ماشین آلات کشاورزی کشور نوسازی شده و تحولی نوین در صنعت کشاورزی ایران به وجود خواهد آمد.

کد خبر 952152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha