به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام والمسلمين نظامزاده، نماينده ولي فقيه و سرپرست اوقاف و امور خيريه در مراسم افتتاحيه اين مجتمع، طي سخناني با اشاره به بيش از 400 بقعه متبركه و مراكز موقوفه بسيارديگر در قم ، اظهار داشت: موقوفات قم نشانگر نيات خالص مردم اين شهر و تلاش عالمان دين است كه اين موقوفات براي مقاصدي چون نشر و ترويج معارف دين و قرآن، برپايي مجالس سوگواري سالار شهيدارن امام حسين(ع) و نيز بخشي از آنها به منظور تأمين رفاه زوار و مسافران به قم اختصاص دارد.
وي در ادامه خواستار توجه واقفان به نيازهاي كنوني زوار و مسافران به قم شد و تصريح كرد: امروزه نيازهاي گردشگران و مسافران، تغيير كرده و لذا افراد خير و واقفان ميبايست متناسب با شرايط زماني به مسائل رفاهي زوار توجه جدي كنند.
حجتالاسلام نظام زاده در بخشي ديگري از سخنان خود، ضمن تأكيد بر لزوم ساخت هتلها و مكانهاي رفاهي و تفريحي فراوان در كشور گفت: ما در ايران اسلامي بايد متناسب با ظرفيتها و سرمايههاي خود به جذب گردشگران خارجي به كشور بپردازيم زيرا جذب توريست و رونق گردشگري، خود موجب رونق اقتصادي، اشتغال زايي و نشان دادن عظمت كشور ايران ميشود.
وي آينده گردشگري در ايران را خوب ارزيابي كرد و افزود: برخوردهاي خشن و كاغذ بازي از مهمترين موانع بر سر راه توسعه گردشگري است و توسعه كشور را دچار خلل ميسازد، ولي چنانچه تمام سازمانها و مسؤولان با همدلي و تفاهم در راستاي رونق صنعت گردشگري تلاش كنند، آينده خوبي در انتظار كشور خواهد بود.
نظام زاده در پايان خواستار جذب سرمايهداران در خصوص توسعه گردشگري شد و گفت: ما بايد بتوانيم اماكن تاريخي كشور را به صورت مكانهاي فرهنگي زنده و جذاب براي گردشگران در آوريم.
در ادامه اين مراسم مهندس طهايي، استاندار قم نيز طي سخناني با بيان اين كه طي 5 سال آينده قم ميزبان حدود 20 ميليون مسافر و زاير خواهد بود، تصريح كرد: سرويس دهي و خدمت رساني به اين جمعيت فراوان، نيازمند توجه همه مردم و مسؤولان قم و همچنين فراهم كردن زمينه در جهت رفاه مسافران خواهد بود.
گفتني آن كه ساخت اين مجتمع توريستي با بيش از 2 هزار متر زير بنا شامل هتل آپارتمان و بازارچه طي 2 سال و نيم انجام شده است.
نظر شما