به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مدینه منوره، مصطفی خاکسار قهرودی عصر جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تا کنون تنها سه مورد بستری آنهم به دلایلی غیر از آنفلوانزا در بیمارستان مدینه داشته ایم گفت : امسال به رغم کاهش زائران علاوه بر تعداد پرشکان سال قبل، ظرفیت کادر پزشکی را تا سقف 30 نفر متخصص برای ارایه خدمات به حجاج افزایش دادیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون هیچ مشکلی برای اعزام زائران ایرانی به مدینه وجود ندارد مشکلات روزهای نخست فرودگاه مدینه را ناشی از بی تجربگی عوامل اجرایی و مشکلات رایانه ای دانست گفت : هم اکنون به لحاظ ارتباط با سعودیها در وضعیت مطلوبی به سر می بریم و مشکلات اولیه در پروازها برطرف شده است.
وی با اشاره به موج رسانه ای علیه جمهوری اسلامی همزمان با آغاز عملیات حج آغاز شده بود گفت : برخی سو تعبیرها از اظهارات مسئولان ایرانی موجب شکل گیری این فضا شده بود اما این موضوعات تاثیری در روند برخورد با زائران ایرانی نداشت.
قهرودی در ادامه به اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: مهمترین اصل در کلام رهبری توجه به وحدت بود و زائران ایرانی حاضر باید در مسیر تقویت وحدت مسلمانان گام بردارند.
وی با اشاره به برپایی مراسم با شکوه دعای کمیل در بین الحرمین اظهار داشت : برگزاری این رویداد نمونه بارز همکاری خوب ما و بخشهای ذیربط سعودی بود.
قهرودی به انعقاد تفاهمنامه ای با مسئولان سعودی اشاره کرد که بر اساس همراه داشتن برخی کتب ادعیه برای زائران، انتشار نشریه زائر، برپایی دعای کمیل در کنار بقیع و ... مورد توافق قرار گرفته و افزود : متاسفانه رفتار برخی ماموران سعودی در قبرستان بقیع مغایر با این تفاهم است.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین از احتمال افزوده شده تعداد روزهای حضور زائران در عربستان خبر داد و گفت: فرودگاه جده مشکلات فنی دارد و احتمالا برای بازگشت زائران ایرانی تنها روزی 3 پرواز اختصاص خواهد یافت که در صورت روی دادن این اتفاق طول مدت سفر زائران از دو تا 6 روز افزایش می یابد.
خاکسار قهرودی همچنین در پاسخ به پرسشی در زمینه تغییر و تحولات این سازمان و احتمال جایگزینی وی با فرد دیگری گفت: از ابتدای سال 87 موعد بازنشستگی ام سپری شده و از انتخاب جانشین برای خود استقبال می کنم.
وی همچنین از سفر قریب الوقوع وزیر امور خارجه به ریاض خبر داد و گفت : دیدار منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان با مقامات عربستانی به زودی انجام می شود موضوع حج و زائران یکی از محورهای مورد بحث متکی با مقامات سعودی خواهد بود .
نظر شما