به گزارش خبرگزاری مهر، سیامک رحیم پور مربی تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگویی علیه امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان اظهاراتی را بیان کرده است که در این رابطه باشگاه سپاهان در نامهای به کمیته انضباطی خواستار برخورد قاطع با سیامک رحیم پور شده است.
از سوی دیگر کاروان 38 نفره تیم فوتبال سپاهان اصفهان از روز جمعه با اسقرار در هتل شایان کیش اردوی خود در این جزیره را آغازکرد که عماد رضا و سایر ملی پوشان ایرانی تیم فوتبال فولاد سپاهان در حال حاضر غایبان این اردو هستند.
اردوی شاگردان قلعه نویی که به منظور آمادگی بیشتر برای حضور در نیم فصل دوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از بیست و دوم آبانماه آغاز شده است تا بیست و هشتم این ماه در جزیره کیش ادامه دارد که زردپوشان در این اردو در دو نوبت صبح و عصر و ورزشگاه المپیک کیش به تمرین می پردازند.
تیم فوتبال سپاهان اصفهان روز یکشنبه برابر تیم فوتبال مقاومت سپاسی به میدان می رود و چهارشنبه هم با تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز دیدارهای تدارکاتی را برگزار خواهند کرد.
نظر شما