حجت الاسلام جلیل حاج علی لویی امام جمعه عجب شیر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رئیس جمهور با سفر به شهرستانها مردم را خوشحال کرده و درد آنها را می شنود که این امر تاثیر بسزایی بر محبوبیت وی در میان مردم گذاشته است.
حاج علی لویی با انتقاد از برخی از مسئولان محلی گفت: تنها نکته آزار دهنده این است که مردم با امید به رئیس جمهور نامه می نویسند و وی نیز در کمال توجه پاسخ این نامه ها را می دهد اما در مرحله اجرا مسئولان به این نامه ها کم توجهند.
وی اضافه کرد: حداقل اگر مسئولان قادر به انجام درخواستهای مردمی نیستند با آنها رفتار نیکو داشته باشند چراکه برخی از مدیران دولتی به محض دیدن این نامه ها رفتار ناشایستی از خود نشان می دهند.
امام جمعه عجب شیرتصریح کرد: چنین رفتاری به مردم این موضوع را القا می کند که دولت ضعیف است و همپای رئیس جمهور نمی تواند گام بردارد.
وی با اشاره به یکی از مصوبات سفر استانی که ایجاد یک شهرک صنعتی در این شهرستان است، گفت: برای این شهرک هزینه های بسیاری صرف شده و برق، آب و گاز آن تامین شده اما بانکها در تخصیص اعتبارات همکاری نکردند بطوریکه این شهرک بدون استفاده مانده است.
حاج علی لویی در پایان با قدردانی از رئیس جمهور به دلیل این سفرها خاطرنشان کرد: در این شهرستان حدود 60 درصد از مصوبات در حال اجرا است ولی در بعضی از موارد مسئولان محلی به گونه ای رفتار کرده اند که گویی بدنه دولت به دستورات مسئولان و رئیس جمهور بی اعتنا هستند.
نظر شما