به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت السلام مهدی عرب پور در جشنواره نشریات هسته های فرهنگی تبلیغات اسلامی در کرمان اظهار داشت: گسترش فرهنگ غدیر در جامعه بسیار ضروری است چرا که نشان دهنده امامت بوده و این فرهنگ باید توسط نشریات و رسانه ها در جامعه هرچه بیشتر تبیین شود.
وی افزود: صدور امتیاز روزنامه ها زیاد شده است اما در روزنامه ها تبلیغ انجام می شود و برخی از نشریات رسالت خود را برای اشاعه فعالیتهای مذهبی فراموش کرده اند.
وی با تاکید بر لزوم توجه نشریات به مسائل دینی از جمله فرهنگ غدیر، این سئوال را مطرح کرد که چند نشریه و روزنامه در مورد غدیر مطلب نوشته اند.
وی گفت: در روزنامه باید آگاهی بخشی به جامعه انجام شود و در این زمینه نشریات هسته های فرهنگی نقش تاثیرگذاری دارند و باید در تمام عرصه ها و اقشار جامعه تاثیرگذار باشند.
حجت الاسلام عرب پور خاطرنشان کرد: این نشریات باید در زمینه ترویج دین و فرهنگ علوی کوشا باشند زیرا امروز نقش نشریات در پاسخگویی به شبهات دینی و ترویج خرافات بسیار با اهمیت است.
وی بر برگزاری کلاسهای آموزشی برای نشریات هسته های فرهنگی در زمینه های مختلف تاکید کرد.
نظر شما