پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۱۱

رتبه نخست تدوین استانداردهای ملی به خوزستان رسید

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خوزستان با اشاره به اینکه این دفتر در سال گذشته در زمینه تدوین استانداردهای ملی رتبه نخست را کسب کرده است، گفت: در زمینه تدوین استانداردهای ملی رشد قابل توجهی را در سال گذشته شاهد بوده‌ایم.

مسلم بیات در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: در سال گذشته براساس برنامه مصوب باید 15 استاندارد ملی تدوین می‌شد که این رقم در این سال به 43 مورد رسید.

وی تصریح کرد: در سال گذشته برای نیروهای درون و برون سازمانی 86 دوره آموزشی برگزار شد که این رقم در سال 87، 20 دوره بوده و به میزان چهار برابر افزایش یافته است. همچنین در این سال، پنج هزار و 430 نفر ساعت از کارکنان واحدهای صنعتی، مدیران و مسئولان کنترل کیفی معادل دو برابر برنامه مصوب سال 88 تحت آموزش قرار گرفتند.
 
بیات عنوان کرد: در سال گذشته به میزان 90 مورد برای واحدهای متخلف اعلام جرم صورت گرفته است. که این جرایم شامل جعل علامت استاندارد، مغایرت با شرایط تولید محصول استاندارد و نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در سال گذشته از ورود 155 محموله وارداتی غیراستاندارد به استان خوزستان جلوگیری شده است، خاطرنشان کرد: ‌کالاهای لوازم برقی، خانگی، ساختمانی و معدنی، وسایل خودرو و نیروی محرکه، نساجی و چرم، مواد شیمیایی، بسته‌بندی و سلولزی، مواد غذایی و کشاورزی، مکانیک و فلزشناسی، شیرآلات مخلوط اهرمی و سنگ برشی از جمله محصولات وارداتی غیراستاندارد بوده‌اند.
 
بیات عنوان کرد:‌ در سال گذشته نزدیک به 11 آزمایشگاه جدید در زمینه‌های سم‌شناسی، مکانیک، فلزشناسی و کاشی و سرامیک در استان خوزستان راه‌اندازی شد.
 
وی گفت: همچنین ما توانستیم در سال گذشته از صدور یک محموله غیراستاندارد خرما جلوگیری کنیم. در سال گذشته 210 پروانه علامت‌ کاربرد استاندارد واحدهای صنعتی که تولیدات آنها مطابق با استاندارد بوده، تمدید شد.
 
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خوزستان  افزود: در این سال تعداد 62 پروانه جدید علامت کاربرد استاندارد برای واحدهای تولیدی صادر شد که این رقم در مقایسه با برنامه مصوب که 45 مورد بوده است، 25 درصد رشد داشته است. در سال گذشته هشت هزار و 920  گواهینامه انطباقی وارداتی برای کالاها توسط دفتر استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خوزستان صادر شده است.
 
بیات اظهار داشت: در سال گذشته پنج هزار و 570  کالا و محصول تولیدی گواهینامه صادراتی دریافت کردند. در این سال بازدید فنی و مهندسی از مراکز ساخت آسانسور موجب صدور بیش از یک هزار و 67  گواهینامه تائید ایمنی و عملکرد در استان شده است.
کد خبر 1061986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha