علیرضا پزشکپور دوشنبه شب در نشست با اعضای این هیئت در گرگان افزود: این هیئت در شهرهای بندرترکمن، گز، آق قلا، آزادشهر، مینودشت، گرگان و علی آباد و گنبد فعالیت دارد و بزودی در سه شهر دیگر نیز راه اندازی می شود.

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت وزنه برداری گلستان گفت: تنها در هشت شهر استان هیئت وزنه برداری فعال است و باید در دیگر شهرها نیز این هیئت تشکیل شود.
وی اظهار داشت: باید امکانات وزنه برداری در 25 بخش و شهر استان فعال شود و برنامه هایی در این زمینه در دست اقدام است.
وی خواستار تعامل آموزش و پرورش با این هیئت شد و گفت: متاسفانه تعامل آموزش و پرورش در این بخش ضعیف است، درحالیکه باید به استعدادیابی در این رشته توجه شود.
پزشکپور عنوان کرد: استان گلستان توانمندی بالایی در این رشته دارد و در رده های سخنی مختلف در وزنه برداری حرف برای گفتن دارد.
رئیس هیئت وزنه برداری گلستان گفت: این استان در بین استانهای کشور مقام دهم وزنه برداری را داراست و رشد این رشته در استان مطلوب است.
وی اظهار داشت: این استان در مسابقات لیگ برتر سال 87 شرکت کرده بود و جز استانهای برتر در این رشته شده بود.
وی خواهان حمایت و توجه بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات این رشته ورزشی شد.
کد خبر 1071742
نظر شما