پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۳:۱۷

گزارش مهر از گرجستان-9/

توسعه جهشی روابط ایران و گرجستان در ماه‌های اخیر

توسعه جهشی روابط ایران و گرجستان در ماه‌های اخیر

معاون وزیر امورخارجه گرجستان روابط تهران - تفلیس را در ماههای اخیر مثبت و با توسعه ای جهشی ارزیابی و خاطرنشان کرد: ایران و گرجستان به عنوان دو کشور دوست همواره آماده توسعه روابط دو جانبه در همه زمینه ها هستند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گرجستان ، الکساندر نعل بندف معاون وزیرامورخارجه گرجستان امروز پنجشنبه در مراسم افتتاح سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر بندری باتومی اظهار داشت: در ماههای اخیر روابط دو کشور ایران و گرجستان از توسعه جهشی برخوردار بوده است.

وی تصریح کرد: ایران و گرجستان به عنوان دوکشور دوست همواره آماده توسعه روابط در همه زمینه ها با یکدیگر هستند که امضای تفاهم نامه لغو روادید و افتتاح سرکسنولگری ایران در باتومی نمونه این همکاریهای دوجانبه است.

نعل بندف خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که در این زمینه از توان خود استفاده کرده ایم ، اما باید تا حد زیادی از ظرفیت های موجود در دو کشور استفاده کنیم تا سطح همکاری های تهران - تفلیس به فاز جدیدی برسد به طوری که هر دو بتوانند از همه ظرفیت های یکدیگر استفاده کنند.

کد خبر 1184946

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha